ÎN EXCLUSIVITATE: HOROSCOP 2020, SEMNE BUNE ANUL ARE

HOROSCOP 2020: Este în firea omului ca, la fiecare sfârșit de an, să spere ca cel care începe să fie unul mai bun. Este gândul pozitiv cu care toți facem trecerea din vechiul în noul an. Previziunile generale ale lui 2020 sunt favorabile tuturor zodiilor. Se pare că va fi un an plin de oportunități. Un an promițător în care și fericirea, și prosperitatea, și succesul vor fi prezente. Însă toate depind de un singur lucru: de alegerile pe care le faci. Aruncă o privire pe horoscopul anului 2020 și pregătește-te să primești tot ce îți promit astrele. 

BERBEC

Un an liniștit, fără turbulențe, în care majoritatea lucrurilor vor fi stabile. Pot apărea și schimbări semnificative, dar asta numai dacă le provoci tu, pe cont propriu.

Dragoste

Îți va fi bine dacă îți vei aminti să gândești înainte să vorbești. Acționând impulsiv, pierzi mult. Ești singură? Alege să rămâi cu cel cu care ai cele mai multe în comun. Este un an foarte bun pentru noi relații, dar primești exact ce pui în ele.

Carieră

Urci scara succesului, dar cu foarte multă muncă. Și nu neapărat la actualul job. Nu este exclus să îl schimbi. Roadele muncii tale le vei culege abia la toamnă.

Bani

Nu te scalzi în ei, dar nici nu-ți lipsesc. Dacă poți face și mici economii, e foarte bine. Investește-le apoi în ceva care să producă… alți bani.

Sănătate

Tratamentul contra oboselii este pentru tine mai mult timp petrecut în aer liber, cu prietenii. Alții decât telefonul și laptopul.

TAUR

Concentrează-te să menții ritmul și măsura de anul trecut. Nu mai trebuie să îți consumi energii suplimentare, doar bucură-te în liniște de victoriile obținute.

Dragoste

În sfârșit, este și în relația ta armonie! Schimbările subtile pe care le-ai făcut au fost bune, așa că mergi pe aceeași linie. Persoanelor singure li se recomandă să afișeze bunădispoziție, căci vor cuceri cu ea.

Carieră

Tot anul vei fi ocupată, dar asta e de bine, mai ales dacă ai propria afacere. Dacă nu, e musai să cauți un job care să îți speculeze creativitatea. E cheia succesului tău!

Bani

Plătești datoriile anului trecut și nu rămâi lefteră, stai liniștită. Astrele te sfătuiesc să nu faci, totuși, altele noi.

Sănătate

Mănâncă echilibrat și practică o formă de mișscare pentru că ai mare nevoie de un fizic și psihic în cea mai bună formă. Ai niște bătălii de dus…

GEMENI

În viața ta lucrurile se întâmplă repede, prea repede. Ai nevoie de timp ca să nu faci compromisuri pe care le vei regreta tot anul.

Dragoste

Viața ta amoroasă va fi foarte intensă anul acesta. Dar nu te mai mulțumeste faptul că actuala relație se bazează atât de mult pe sex. Spune-i direct ce îți mai dorești.

Carieră

Lucrează singură la proiectele pe care ți le propui, căci „combinațiile' te trag în jos. Nu funcționezi bine în echipă și te poți alege cu stres suplimentar.

Bani

Nu îți face nicio grijă în privința lor anul acesta. Vei avea suficienți, ba chiar și ceva în plus. Încearcă doar să păstrezi în echilibru balanța venituri-cheltuieli.

Sănătate

Obiectivul tău de a slăbi câteva kilograme nu va fi atins dacă nu pui preț și pe odihnă. Fără să mănânci și să dormi nu se cheamă că ții cură de slabire ci de îmbolnăvire!

RAC

Vei învăța multe lucruri despre tine observându-i pe ceilalți. Inspiră-te de la ei pentru a ajunge la cea mai bună variantă a ta.

Dragoste

Romantismul pe care il vei afișa îl va lua prin surprindere pe partener. Pare că știi ce vrei de la relația ta și ce ai căutat la ea.

Carieră

O să cam ai conflicte la locul de muncă, dar nu războaie. Mai degrabă te vei afla în competiție aproape permanent cu câte cineva.

Bani

Se știe că ești norocoasă la bani, nici anul acesta nu te dezminți. Îți vei putea rotunji și mai mult veniturile făcând o afacere din hobby-ul tău.

Sănătate

Nivelul tău de energie va varia: când sus, când jos. Pe tine doar inactivitatea te poate îmbolnăvi cu adevărat, dar asta nu se va întâmpla.

LEU

Energie, ambiție și progres personal. Acestea te vor caracteriza în 2020. Străduiește-te să rămâi realistă, pentru că acolo este riscul cel mare.

Dragoste

Pot apărea mici probleme în relație, și dacă ești cu persoana potrivită, și dacă nu ești. Ai două soluții: ori repari, ori te retragi.

Carieră

Foarte concentrată, prea concentrată pe carieră. Eforturile de a ieși în evidență au și părți bune, și părți rele. Vei stârni invidii…

Bani

Anul acesta te pui pe economisit, pentru realizarea planurilor mărețe pe care le faci la începutul lui. Și o să-ți iasă, ia să vezi tu…

Sănătate

Cam impulsivă în 2020… Vrei lucruri noi, experiențe noi, dar toate astea costă. Alimentația dezechilibrată, lipsa somnului și oboseala sunt calea scurtă spre epuizare.

 FECIOARĂ

2020 seamănă foarte bine cu 2019 pentru tine. Cu mici, mici deosebiri. Și viața sociala, și cea profesională și personală, aproape că stagnează.

Dragoste

Ce funcționează, nu trebuie schimbat. Ce îți oferă confort, nu trebuie deranjat. Comunicarea cu partenerul nu e grozavă, dar dacă rezistați și așa, ce mai contează?

Carieră

Vezi lucrurile la fel de clar, te concentrezi la fel de bine și demonstrezi la fel de ușor cât poți. Aptitudinile tale sunt răsplătite și anul acesta.

Bani

Știi foarte bine să te organizezi în privința cheltuielilor, așa că anul acesta ai toate șansele să poți pune ceva și la pușculiță.

Sănătate

Poartă-ți de grijă în continuare, așa cum ai făcut-o și până acum. Doar așa vei preveni orice posibilă îmbolnăvire.

 BALANȚĂ

Mai puține responsabilități în 2020 și mai mult timp pentru tine. Exact ce îți doreai în 2019! Vei face mai mult ce îți place să faci decât ce erai obligată să faci.

Dragoste

Problemele trecutului rămân ale trecutului. Armonia din relația ta este rezultatul lecțiilor învățate. Anul acesta este anul marilor descoperiri.

Carieră

Nu mai ai nimic de dovedit, nimănui. Toți știu că ești o profesionistă. Acum va trebui numai să împărtășești și celor care vin în urma ta.

Bani

Mai mult timp liber se transformă la tine în mai multe cheltuieli. Este anul în care pur și simplu te răsfeți. O meriți din plin.

Sănătate

Nu i-ai acordat niciodată atenție, dar a venit timpul să o faci. Sunt destule lucruri mărunte pe care le-ai ignorat. Așa că dacă nu vrei ca ele să devină mari…

SCORPION

Te vei simți eliberată și dornică să iei propriile decizii. Poți profita de toată energia bună pe care o simți în jurul tău. Nu ezita!

Dragoste

Te-a caracterizat întotdeauna pasiunea, dar în 2020 parcă mai mult ca înainte. Pentru relația ta acest… amănunt va aduce o schimbare importantă.

Carieră

E posibil să vrei să îți schimbi jobul pentru că… ți se pare plictisitor. Ai dreptate. Caută unul care să se potrivească abilităților tale.

Bani

2020 va fi un an relaxat pentru tine din punct de vedere financiar. Ai face bine să începi să-ți recuperezi și banii pe care i-ai dat cu împrumut anul trecut.

Sănătate

Ai nevoie de ceva care să îți accelereze metabolismul prea leneș. Și nu neapărat medicamente sau suplimente alimentare. Era vorba despre sport.

SĂGETĂTOR

Ești foarte încrezătoare cu privire la multe aspecte din viața ta, ceea ce te va ajuta să rezolvi multe probleme restante din 2019.

Dragoste

Singură sau într-o relație, anul acesta vei face o schimbare importantă. Acesta este cel mai bun lucru pe care ți-l aduce 2020.

Carieră

Vei lucra mai mult, vei câștiga mai mult, vei fi apreciată mai mult. Cere să ți se ofere un proiect nou, pentru că îl vei duce cu succes până la capăt.

Bani

Obții tot ce dorești. Și ceva peste. Meritat pe deplin. Anul acesta vei avea mai mulți bani ca niciodată, așa că poți face lejer și economii.

Sănătate

Posibile mici probleme ale aparatului digestiv, dar nu îngrijorătoare. Și ficatul se va resimți în urma oboselii, deci atenție!

CAPRICORN

Vei îmbunătăți mai multe planuri din viața ta. De fapt fiecare dintre ele – viața profesională, personală și socială – va suferi unele transformări.

Dragoste

Te vei angaja într-o relație pe termen lung, pentru că a cam venit vremea. Chiar trebuia să duci lucrurile la nivelul următor…

Carieră

Îți vor fi de mare ajutor clienții și contactele pe care le-ai realizat anul trecut. Te vor propulsa ca lider și vei fi recompensată pentru asta.

Bani

Și mai bine, și mai rău… Dar nimic care să îngrijoreze. Oricum, când va fi „mai rău' va fi pentru că ai scăpat frâiele.

Bani

Grija pentru interiorul tău nu ar trebui să scoată din joc grija pentru exterior. Vei realiza acest lucru și vei începe să iei măsuri ferme.

 VĂRSĂTOR

Ești o surpriză pentru 20202! Vei fi mai directă decât te știe lumea, iar acest lucru te va ajuta să mergi mai departe. Și să ajungi foarte departe!

Dragoste

Atragi oamenii ca un magnet cu spontaneitatea ta! Printre ei este și cel potrivit ție. Vine fie din trecut, fie din cercul de prieteni. Dar perspectivele se schimbă.

Carieră

Demonstrezi seriozitate, și asta îți crește mult cota. De aceea, nici când greșești nu bagă nimeni de seamă. Vei urca treaptă cu treaptă.

Bani

Dar ce sunt banii pentru tine? Niște hârtii. Cu cât le acorzi mai puțină importanță, cu atât vin la tine într-un număr mai mare.

Sănătate

O problemă mai veche de sănătate se întoarce și trebuie luată în serios. Și trebuie să iei o decizie în privința ei.

PEȘTI

De cum începe 2020, te și pui pe căutat aventura. Ești dintre cele care când își propun o schimbare, o și fac, nu rămân la stadiul listei cu dorințe.

Dragoste

Pentru că viața socială îți va înflori, este foarte posibil să îl întâlnești pe El. Cu cât vei fi mai optimistă, cu atât mai repede se va întâmpla.

Carieră

Pentru că nu mai există plăcere în ceea ce faci, nu există nici randament. Analizează ofertele pe care le vei primi în a doua jumătate a anului.

Bani

Unele probleme financiare vor pune în pericol un plan bine pus la punct, care trebuia să demareze în 2020. Nu dispera! Apar și soluțiile.

Sănătate

Obiceiurile proaste îți afectează sănătatea mai mult decât crezi, chiar dacă deocamdată te faci că nu vezi. Cineva drag te somează să spui STOP!

Foto: Shutterstock

Citește și:

Cel mai periculos tip de cancer, cancerul de pancreas, seceră anual 3000 de români

Ce impact are asupra zodiilor intrarea lui Venus în Capricorn? Se anunță schimbări importante până pe 20 decembrie

Iuliana Tudor ne dezvăluie rețeta desertului casei, moștenită de la bunica și preparată de mama sa, de Sărbători

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop