„Preotul vedetelor”, în pat cu un minor. A plătit 300.000 de lei pentru a ascunde filmarea, iar păgubitul l-a dat în judecată

În 2021, „preotul vedetelor', Marian Ene din Teleorman, a fost reținut de polițiști după ce a întreținut relații sexuale cu un minor în vârstă de 16 ani. Adolescentul cu care a fost prins locuia într-un centru de plasament și a fost vizitat de preotul care i-a oferit bani în schimbul unor favoruri sexuale.

Din nefericire, acesta nu a fost un caz singular. Înainte de a fi reținut, el fusese suspendat de la a mai ține slujbe în comunitate, a precizat la acea vreme patriarhia Bisericii Ortodoxe Române, potrivit Antena 3.

Acum, duhovnicul va trebui să dea din nou declarații în fața autorităților pentru o sumă pe care a achitat-o pentru a nu fi publicate imaginile cu el și băiatul.

Marian Ene a fost interogat de poliție în 2021, după ce a fost surprins în flagrant delict cu un băiat de 16 ani într-o casă din București. Preotul a declarat că a fost șantajat de 8 persoane și le-a oferit bani acestora pentru a ascunde filmarea. Suma de 300.000 a fost împrumutată de la un prieten. Acesta din urmă nu a mai primit datoria, fapt ce l-a determinat să-l denunțe pe slujitorul Bisericii Ortodoxe, în ciuda prieteniei lor de mai mulți ani.

În urma acestei acuzații, oamenii legii i-au scos bunurile la licitație pentru a despăgubi victima, scrie Spynews.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri