După ce a fost diagnosticată cu epilepsie, această fetiță a început să mănânce zilnic un anumit aliment. Ce s-a întâmplat imediat după?

aliment epilepsie

La doar șase luni de la naștere, Leafy Liu a fost diagnosticată cu epilepsie, lucru care aproape că i-a dărâmat pe părinții micuței. Pentru că nu au observat nicio îmbunătățire după o lungă perioadă de tratament, părinții fetiței au decis să facă o schimbare în alimentația ei și să introducă un anumit aliment, iar ce s-a întâmplat după este de-a dreptul incredibil.

Epilepsia este o afecțiune care poate să apară indiferent de vârstă și odată pus acest diagnostic, viața pacientului se schimbă radical. Crizele de epilepsie se manifestă prin convulsii, iar în timpul unui astfel de moment, există riscul ca pacientul să cadă și să se accidenteze. Momentul în care fetița lor a fost diagnosticată cu epilepsie a fost unul foarte greu de acceptat, dar părinții lui Leafy Liu s-au mobilizat pentru a găsit cea mai eficientă metodă de tratament.

“Până la șase luni, Leafy a fost un bebeluș normal. După această vârstă a apărut prima convulsie și totul s-a schimbat. A durat aproape 25 de minute și a fost de-a dreptul înfricoșător”, a spus mama fetiței, potrivit mirror.co.uk.

Leafy Liu are acum 5 ani și din cauza bolii de care suferă, aceasta avea de suferit de pe urma convulsiilor repetate, numărul acestora putând să ajungă chiar și la 60 într-un singur an. Pentru că medicația nu dădea rezultate, părinții au apelat la dieta ketogenică, despre care se spune că poate reduce numărul crizelor și care este recomandată de medici în anumite situații. Astfel, micuța a început să consume zilnic avocado, iar acest lucru i-a schimbat radical viața. De la 60 de crize pe an, Leafy Liu a ajuns la 4, iar starea ei de sănătate s-a îmbunătățit.

Foto: captură youtube

Citește și:

Secretul longevității, dezvăluit de o femeie de 102 ani. Acesta este alimentul care a ajutat-o să se ferească de boli

Povestea adolescentului care a mâncat un sandviș cu șuncă și cașcaval și a ajuns la spital cu esofagul rupt. Medicii au rămas uimiți după ce l-au consultat

Efectele devastatoare ale cyberbullyingului. O fetiță de 14 ani s-a sinucis după ce a primit mai multe mesaje pe o rețea de socializare

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate