Povestea impresionantă a două surori gemene care au născut în aceeași zi: “Este modul în care Dumnezeu a răspuns la rugăciunile noastre”

Jalynne April Crawford și Janelle Ann Leopoldo au o poveste de viață impresionantă. Între cele două s-a format o legătură foarte puternică încă din primul moment de viață și asta pentru că sunt gemene, iar acum au un motiv în plus să rămână unite pentru tot restul vieții, faptul că au născut în aceeași zi.

Povestea impresionantă a două surori gemene care au născut în aceeași zi

În urmă cu 9 luni, cele două surori gemene au fost uimite să afle că sunt însărcinate și că ambele vor aduce pe lume câte un băiețel, însă nu și-au imaginat nicio secundă ca vor naște în aceeași zi, cu toate că simplul gând că acest lucru ar putea fi posibil le umplea sufletul de bucurie.

https://www.instagram.com/p/BkJ9bVvAN6-/?taken-by=janelleleopoldo

Bucuria a fost cu atât mai mare cu cât una dintre cele două surori, Janelle, s-a confruntat cu probleme legate de fertilitate, aceasta fiind diagnosticată cu sindromul ovarelor polichistice, afecțiune care ar putea împiedica apariția unei sarcini. În același timp, Jalynne a suferit două avorturi spontane.

https://www.instagram.com/p/BmDCVH_AZum/?taken-by=janelleleopoldo

Deși au avut parte de foarte multe provocări până să rămână însărcinate, cele două surori gemene nu au renunțat niciodată să spere și să se roage pentru ca acest vis să devină realitate. Pentru că și-au dorit să trăiască împreună bucuria de a deveni mame, Jalynne și-a întrebat doctorul dacă există vreo posibilitate ca ea și sora ei să programeze nașterea în aceeași zi, lucru care s-a și întâmplat ulterior. Cele două au născut la doar câteva ore diferență.

https://www.instagram.com/p/BkdkZrKgwmy/?taken-by=janelleleopoldo

“Am simțit că acesta este modul în care Dumnezeu a răspuns la rugăciunile noastre. Toată lumea mă întreabă cum am decis care dintre noi să nască prima. Ei bine, eu m-am născut prima și tot eu am rămas însărcinată prima. În plus, soțul meu avea doar trei zile pentru concediul de paternitate. O să ne aducem aminte acest momentul pentru tot restul vieții.”, a spus Jalynne, potrivit people.com.

Dacă până acum exista o legătură specială între cele două surori, de acum și copiii lor vor avea o relație specială.

Foto: instagram

Citește și:

A decis să divorțeze după ce a aflat cum o poreclea soțul ei în discuțiile cu prietenii: A fost ca o lovitură în față'

EXCLUSIV Sandu Matei, cel mai cunoscut protestatar, ni se dezvăluie dincolo de aparenţe. GALERIE FOTO impresionantă

O elevă de 11 ani a fost obligată să îmbrace o pereche de blugi uzați dintr-un motiv incredibil

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate