Povestea emoționantă a unui frate care a renunțat la propria educație pentru a-i permite surorii sale să termine facultatea

Oamenii pot forma legături unice unii cu alții, iar aceste legături pot dura chiar o viață întreagă. Cu toate acestea, există una care nu poate fi ruptă sau egalată de nimeni: legătura dintre frați. Mai jos este povestea unui frate care și-a sacrificat cariera de dragul viitorului surorii sale.

O thailandeză în vârstă de 27 de ani, pe nume Chanita, a încărcat pe rețelele de socializare imagini de la absolvirea ei, iar postarea a câștigat rapid popularitate. Chiar dacă pozele ei par obișnuite și banale, poveștile din spatele lor te-ar putea face să izbucnești în lacrimi.

După cum Chanita și familia ei știu foarte bine, obținerea unei educații și continuarea studiilor pentru a obține o diplomă nu este o sarcină simplă. Această fată a absolvit Universitatea Rajabhat din provincia thailandeză sudică Nakhon Sri Thammarat, deși se credea că va face acest lucru în 2018.

Potrivit Bright Side, absolvirea lui Chanita fusese amânată din mai multe motive, dintre care cel mai important era cel financiar. Tânăra thailandeză provine dintr-o familie cu venituri mici, împreună cu fratele ei mai mare și cu mama sa, o muncitoare cu salariu mic care a făcut mai multe sacrificii pentru a le garanta copiilor ei un stil de viață tipic, dar respectabil.

ying-chanitaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

În familiile ca cea a lui Chanita, educația este mai degrabă un privilegiu decât un drept natural. Din acest motiv, atunci când s-a înscris la școala de administrație publică, familia ei s-a luptat pentru a finanța taxele de școlarizare ale ambilor copii.

Astfel, acest tânăr frate a luat decizia de a abandona școala pentru a-i oferi surorii sale cea mai bună educație posibilă, economisind în același timp bani. Chanita, pe de altă parte, nu a fost conștientă de sacrificiul fratelui ei până mult mai târziu în viață, când a fost singura din familie care a terminat facultatea, în timp ce el nu a putut. Această poveste i-a fost transmisă la scurt timp după ce și-a terminat studiile, când mama ei a informat-o despre sacrificiul enorm pe care îl făcuse fratele ei.

Ea se înclină în fața fratelui ei pentru a-și exprima recunoștința.

Ar putea fi dificil să ne exprimăm recunoștința sinceră față de cineva care a făcut un astfel de sacrificiu în circumstanțe similare. Acest mare schimb de expresii poate părea exagerat, însă cele mai importante gesturi sunt cele simple, dar semnificative.

Pentru frați și surori, scuzele sau cadourile sunt de prisos, de aceea Chanita s-a gândit să-și arate recunoștința într-un mod tradițional în cultura thailandeză. În timpul absolvirii sale, ea chiar s-a înclinat în fața fratelui ei mai mare, în semn de recunoștință și de maxim respect pentru sacrificiul acestuia. În Thailanda, a face un astfel de gest este văzut ca o expresie de reverență sau de recunoștință.

În fotografii, Chanita poate fi văzută cum i-a împrumutat fratelui ei toca și roba. Cel mai probabil i-a dat-o pentru a-i arăta că succesul ei este și rezultatul și mulțumirea lui, astfel că această absolvire ar trebui să fie sărbătorită de toți.

Chanita și-a plecat apoi capul și a îngenuncheat. Acest gest este folosit pentru a transmite un respect profund față de cealaltă persoană și, în unele cazuri, pentru a cere iertare sau o grațiere. Fratele ei mai mare i-a întors gestul afectuos prin mângâierea vârfului capului surorii sale.

Aceste povești pot mișca sufletul oricui, mai ales al celor care împărtășesc o legătură strânsă cu frații lor. Familia este întotdeauna pe primul loc, iar ceea ce a făcut fratele ei pentru ea a demonstrat cât de departe poate merge dragostea unui frate.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate