Povestea de iubire dintre Oana și Viorel Lis. Nu au copii împreună: „La început am fost doar prieteni, nu era nimic sexual”

Oana Lis și Viorel Lis trăiesc o frumoasă poveste de iubire de o lungă perioadă de timp, însă sunt căsătoriți doar de 12 ani de zile. Cei doi nu au copii împreună, deși ea și-a dorit mult, a făcut chiar și actele necesare pentru a adopta un băiețel sau o fetiță.

Invitată în emisiunea „În Oglindă', Oana Lis a povestit cum a fost la început întâlnirea cu Viorel Lis, cel care urma peste ani de zile să0i devină soț. „La început am fost doar prieteni, nu era nimic sexual. Eu am văzut persoana aceea de siguranță, mi-am dat seama că dacă am să fiu cu el, tatăl meu nu mai putea să mă rănească niciodată, că e un om puternic.

Mi-a câștigat încrederea, pentru că a avut răbdare cu mine. Erau și alți bărbați care se țineau după mine și cu funcții, oameni de afaceri, dar Viorel a avut răbdare cu mine', a declarat Oana Lis.

oana-lis-si-viorel-lis-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Ea nu a crezut în povestea lor de iubire, în relația lor, mai ales că între ei e o diferență de vârstă de 35 de ani. „Nu am crezut că o să reziste, era și diferența de vârstă, de fel de a fi, de comportament. Cam la doi ani ne-am mutat împreună, la început am avut o relație din când în când, el chiar se mai întâlnea și cu alte femei. Îl vedeam în ziare că a fost cu nu știu cine, dar nu ziceam nimic. Ăsta e adevărul, în primii doi ani. Îmi dădeam seama că este căutat și eu nu credeam în relația asta și eu nu-mi doream să mă mărit, să fac copii.

Eram prea mică, prea slabă emoțional, psihic, eu în primele șase luni și vorbeam cu el cu dumneavoastră, pentru că era impunător, eu eram un copil, o fată de la țară, nu avea cum el să se uite la mine. A fost foarte ciudat la început.(…) Mi se părea că de milă stă cu mine. El nu a divorțat din cauza mea. (…) Pur și simplu am fugit de acasă, de la mătușa mea, dar ea nu știa unde stau. Adică ea nu știa că eu stau cu Viorel și au început să citească în ziar că am plecat la un moment dat în Italia și au făcut consiliu cu toată familia mea. Nu aveam curaj să le spun și ușor au aflat', a mai spus Oana Lis.

După ani de zile de relație, Oana Lis și-a dorit să aibă copii, acum ceva vreme a înaintat actele pentru a înfia un copil. Procesul nu l-a mai dus până la capăt, acum ea și Viorel Lis trec printr-o situație delicată, după ce starea lui de sănătate s-a înrăutățit. Abia se mai poate deplasa, e dependent de soția lui.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete