Ce s-a întâmplat între Cristina Cioran și Alex Dobrescu după ce au fost la un pas de împăcare: „M-am gândit să îi mai dau o șansă, dar…”

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au despărțit la finalul anului trecut, chiar la scurt timp după ce bărbatul o ceruse în căsătorie pe vedetă. Ea și-a strâns lucrurile din casa în care au locuit și a plecat împreună cu fetița lor.

Cei doi s-au tot revăzut de atunci, ba la casa în care au locuit împreună, ba în club. Au ținut legătura, iar acum s-a aflat că au fost la un pas de împăcare. Din păcate, Cristina Cioran i-a mai dat o șansă lui Alex Dobrescu, dar degeaba, nu au reușit să se împace.

„Ce să spun? Da, mă gândesc că-și iubește copilul că ar fi culmea să nu-l iubească. În legătură cu mine, nu se poate nimic, adică s-a terminat și aia e', a mărturisit vedeta la Antena Stars, notează Spynews.

„El mi-a făcut cadou un inel. În legătură cu relația aceasta, nu, ea nu se poate reface, odată ce s-au stricat niște lucruri. M-am gândit să-i mai dau o șansă, doar că a picat testul. Am încercat să avem o relație civilizată și prietenoasă de dragul fetiței, nu o relație între noi doi, o relație normală', a mai explicat ea.

„Nici eu nu înțeleg dacă face sau nu lucrurile în glumă, habar nu am, mie nu-mi spune lucrurile pe care le-a spus în presă. M-a cerut în căsătorie, dar acum ceva vreme, noi vorbim de acest interviu. Eu știu că mă iubește, dar mă iubește în felul lui', a precizat actrița.

cristina-cioran-si-alex-dobrescu-impacare-3SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Alex Dobrescu i-a dăruit un inel Cristinei Cioran

Alex Dobrescu are numai cuvinte de laudă la adresa Cristinei Cioran, el speră să reia relația și să fie din nou o familie. „Am riscat și relația cu Cristina Cioran, și relația cu familia ei, am supărat pe toată lumea cu jocurile mele, poate ar trebui să o las mai ușor cu comportamentul acesta. Cu toate acestea, Cristina a înțeles. Port inima ei în inima mea. Am căutat-o, i-am trimis mesaje de iertare, i-am explicat că totul a fost o glumă. După cum de vede am început să ne întâlnim. Sunt într-o relație dificilă (n.r. – familia Cristinei Cioran), cei în vârstă uită mai greu, iartă mai greu, dar voi face toate demersurile ca să revin în sânul familiei. Am fost primit extraordinar la mama ei acasă.

Cristina Cioran este o fire foarte sensibilă, nu i-a fost ușor să crească singură fata pe parcursul celor 2-3 luni, chiar dacă am văzut-o din când în când, ea a crescut-o mai mult singură. Sper să reluăm relația și să ne căsătorim, am făcut un gest pe care nu l-am mai făcut pentru o fată sau parteneră de-a mea din trecut și i-am luat un cadou sub formă de inel', a declarat Alex Dobrescu acum ceva vreme în emisiunea „Xtra Night Show'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete