Povestea cutremurătoare a lui Drasius Keddys, tatăl care și-a făcut dreptate singur

Povestea cutremurătoare a lui Drasius KeddysSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 2

În urmă cu nouă ani, întreaga Europă a fost zguduită de o întâmplare năucitoare: un tată a cărui fiică minoră fusese violată în repetate rânduri, a pornit pe urmele criminalilor, omorându-i cu sânge rece, fără remușcări, după un plan gândit în amănunt. Pentru că în rețeaua de violatori erau implicați politicieni de primă mână din Lituania, cazul a fost mai întâi mușamalizat, iar mai apoi trupul tatălui-justițiar, pe numele său Drasius Keddys, a fost găsit mort, în circumstanțe bizare.

Povestea cutremurătoare a lui Drasius Keddys, tatăl care și-a făcut dreptate singur

O fetiță de patru ani este sodomizată, batjocorită și violată cu sălbăticie. Printre cei care au participat la acest abuz se află purtătorul de cuvânt al parlamentului lituanian, un judecător de la Curtea Supremă de Justiție și mulți alți grei din prima linie politică a Lituaniei. Cum a ajuns această fetiță să fie abuzată în cel mai bestial mod posibil? Ei bine, mămica ei s-a gândit să facă o mică speculă: împreună cu sora, adică mătușa fetiței, au pus la punct planurile prin care micuța avea să ajungă în cuibușorul de orgii al interlopilor-oameni politici ai vremii.

Afacerea celor două femei era din ce în ce mai prosperă dacă fetița nu s-ar fi plâns într-o zi tatălui ei că nu mai vrea la mami 'că acolo vin mulți bărbați și-mi fac rău'. De aici începe povestea lui DRASIUS KEDYS. 37 de ani. Divorțat. Proprietar al unui magazin de blănuri. O fiică de 4 ani, Diementala.

După ce a realizat ce se întâmplă cu fiica lui a făcut plângere la poliție. Nu s-a întâmplat nimic. Apoi a mai făcut una. Și încă una. Apoi alta. A trimis petiții către Parlamentul European. Nimic. În total a expediat 200 de scrisori publice, iar printre cei care au primit scrisoarea lui DRASIUS se află politicieni, parlamentari, europarlamentari, jurnaliști și înalți oficiali din Lituania. Într-un gest de maximă disperare și-a înregistrat fetița în timp ce aceasta povestea cum a fost molestată. Deși înregistrările cu mărturiile lui și ale fetiței se aflau de mult timp pe internet, cazul a fost închis din lipsă de probe.

Apoi, DRASIUS  a pus mâna pe armă și a decis să-și facă singur dreptate. L-a împușcat pe judecător și pe complicea mamei, cea care ducea fata la hotel pentru întâlnirile de taină. Ceilalți politicieni vizați de DRASIUS au fost puși sub protecția poliției, inclusiv minunata mamă a fetei. Evident, pe numele lui DRASIUS KEDYS s-a eliberat mandat de arestare și a fost pus sub urmărire prin interpol. S-a spus, la un moment dat că s-ar ascunde în România. Fals. N-a părăsit nicio secundă orașul natal, fiind ajutat prin complicitatea oamenilor să se ascundă de autorități. Pe 20 aprilie 2010 DRASIUS KEDYS a fost găsit mort în locuința sa din orașul Kaunas. Cauzele oficiale ale morții s-au schimbat de pe-o zi pe alta: a murit de frig, s-a înecat cu propria vomă, a ingerat o substanță nocivă. Procurorul care se ocupă de caz a negat vehement probabilitatea unei crime: „nici vorbă de așa ceva…sunt pure speculații. Și a închis cazul.

Ce este? Crimă, răzbunare, demnitate, curaj? Suntem slabi dacă așteptăm cuminți și absolut împăcați judecata divină?

Foto: captură youtube

Citește și:

Copilul ei a fost la un pas să își piardă viața după ce a băut apă. Uite ce mesaj transmite tuturor părinților: Se poate întâmpla atât de ușor'

Eroina noastră din Italia: o româncă a salvat două fetițe de la înec

Drama neștiută a lui Joseph Hadad: Am rămas văduv cu 3 copii. Eu nu știam să mă descurc cu copiii'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate