Povestea cutremurătoare a cântăreței care a fost împușcată în cap de soțul ei: “Avea un pistol ascuns şi a tras”

În urmă cu 18 ani, o cunoscută interpretă de muzică populară a trecut milimetric pe lângă moarte. Iată povestea cutremurătoare a cântăreței care a fost împușcată în cap de soțul ei.

Deși a fost multă vreme maltratată și agresată fizic de soțul ei, cântăreața de muzică populară Maria Ghinea nu a fost luată în seamă de autorități. A cerut să fie protejată, și-a reclamat soțul la poliție, dar nimeni nu a intervenit, asta până în momentul în care a fost la un pas să își piardă viața.

Povestea cutremurătoare a cântăreței care a fost împușcată în cap de soțul ei

Povestea ei pare desprinsă din filme, dar este cât se poate de reală. Maria Ghinea a fost o victimă a violenței domestice încă din copilărie, tatăl ei aplicându-i de multe ori corecții fizice, motiv pentru care nu i s-a părut nimic suspect în momentul în care scenariul s-a repetat după ce s-a căsătorit a doua oară.

Prima oară s-a căsătorit cu un tânăr care a cerut-o în căsătorie după prima întâlnire, au devenit părinți, dar după doi ani au divorțat, realizând că nu se potrivesc. Deși experiența divorțului este una traumatizantă pentru orice femeie, pentru Maria Ghinea, problemele abia atunci erau pe cale să înceapă. A cunoscut un sârb cu 20 de ani mai în vârstă decât ea și a crezut că el este alesul,  s-au căsătorit, au devenit părinți, dar el a fost cel care i-a transformat viața într-un adevărat calvar.

Gelozia bărbatului putea să îi fie fatală cântăreței și doar o minune a făcut ca viața ei să nu se termine brusc.

“Mi-a zis că trebuie să înţeleg că ori stau cu el, ori mor. Am renunţat şi la muzică. A început să mă lovească şi mi-am dat seama că nu mai pot scăpa din carapacea asta, că sunt atât de prinsă, încât numai moartea mă va despărţi de el. Nu aveam voie să am prietene, nu aveam voie să merg undeva fără el, nu aveam voie să fac nimic. În ultimul timp, ajunsesem să merg la toaletă şi să-mi spună “n-ai terminat?”  Începusem să sun la poliţie şi să spun că mă bate, că îmi e rău. Îmi spuneau că nu pot interveni într-o familie. Cum să nu intervii într-o familie? Omul ăla te omoară!”, a povestit Maria Ghinea în cadrul campaniei “Femeia ca o pradă”, realizată de stirileprotv.ro.

A încercat să divorțeze de cel care o maltrata, iar gestul ei l-a înfuriat atât de tare pe bărbat, încât acesta și-a propus să o omoare, mai ales că artista plănuia să plece într-un turneu în străinătate. A împușcat-o în cap, dar medicii au reușit să o salveze.

“M-a prins de păr şi a zis “nu te mai duci nicăieri! Stai aici”. Eu am stat cum a vrut el şi l-am tot văzut că se apropie cumva de mine şi s-a apropiat atât de tare, eu ştiind că merg în turneu mi-am pus mâna la faţă, că am zis că sigur vrea să mă bată şi să-mi dea peste faţă şi apoi am simţit doar o arsură atât de puternică, cred că am vrut să zic “ce mi-ai făcut?” şi m-am pomenit la terapie intensivă. (…) Avea un pistol ascuns şi a tras. Am o lipsă osoasă de 8 cm, totdeauna îmi las părul pe o parte ca să nu se vadă. Era un calibru de 9 mm. Mi-au extirpat 8 mm din creier.

Când am ajuns acasă, nu am mers şi nu am vorbit aproape trei luni de zile şi copiii îmi spuneau “mami, dar tu trebuie să te ridici, pentru că noi suntem lângă tine. O să vezi că o să poţi să mergi, că noi te vom ţine”. Într-o zi, când mergeam în maşină cu un coleg de-al meu, mă ducea la ansamblu, am început să cânt şi mi-a zis “nu se poate, poţi să vorbeşti!” şi eu am dat din cap că nu. S-a dus la un ORL-ist şi a zis: “Maria cântă, nu vorbeşte” şi a zis medicul că pentru că are voce de cap şi nu de gât şi dacă s-a întâmplat lucrul ăsta trebuie să îi mulţumiţi lui Dumnezeu, pentru că ea va vorbi.”a mărturisit Maria Ghinea.

A trebuit să învețe din nou să vorbească, să mănânce, dar s-a ambiționat și a reușit să se recupereze complet. După incident, fostul ei soț a fost condamnat la 8 ani şi jumătate de închisoare, dar după 5 ani a fost eliberat. Cei doi au divorțat, iar bărbatul s-a întors în țara sa natală unde s-a recăsătorit.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Maria Ghinea.

Foto: facebook

Citește și:

Ioana Ginghină se înțelege mai bine cu actorul Alexandru Papadopol după despărțire. Fiica lor va rămâne la el cât actrița va fi în vacanță de ziua ei

Meghan Markle, mesaj emoționant de ziua prințului Harry. Ce urare i-a făcut?

Cine a prins buchetul la nunta Andreei Bălan? Ea ar putea fi următoarea mireasă din showbizul românesc

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete