Naomi Campbell, apariție spectaculoasă la Gala caritabilă „Fashion For Relief”

Naomi Campbell (49 de ani) a atras privirile întregii mulțimi venite să o admire pășind pe covorul roșu al Muzeului Britanic, locație în care a fost organizată o gală caritabilă dedicată strângerii de fonduri pentru persoanele defavorizate.

În seara evenimentului, Naomi a schimbat mai multe ținute, însă prima a fost cea care a atras toate privirile.

Naomi Campbell, apariție spectaculoasă la Gala caritabilă „Fashion For Relief”

Topmodelul a purtat o rochie neagră Thierry Mugler din colecția Toamnă – Iarnă / 1998 – 1999 a designerului.

Piesa cu decupaje îndrăznețe i-a scos modelului armonios talia și silueta în evidență. Gala Fashion For Relief a inclus o defilare de modă şi o licitaţie, fiind parte a evenimentelor organizate în cadrul Săptămânii Modei de la Londra.

După ce a primit același titlu în Statele Unite, în cadrul Consiliului Designerilor de Modă din America 2018, modelul de origine britanică va fi onorat cu același prestigiu în cadrul Galei Fashion Awards 2019. Evenimentul va avea loc în Londra, la Royal Albert Hall.

Naomi Campbell, încoronată Fashion Icon în cadrul Galei Fashion Awards 2019

În 2018, Naomi a fost încoronată Fashion Icon la Premiile CFDA. Anul acesta, Consiliul de Modă Britanică a făcut anunțul pe Instagram.

Pe 2 decembrie, în cadrul ediției de anul acesta a Galei Fashion Awards, Naomi va fi încoronată Fashion Icon pentru contribuția adusă lumii modei.

Nu doar pentru cariera sa în modeling, ci și pentru implicarea în numeroase campanii umanitare, în special în Africa.

„Este un premiu de suflet pentru mine. Îl primesc de la colegii mei din industrie. De la oameni alături de care am crescut. Aveam doar 15 ani când am început.”

Naomi va fi celebrată pentru munca și pentru afacerile sale de succes prin care a contribuit la dezvoltarea modei în întreaga lume.

„Sunt extrem de bucuroasă și onorată să primesc Premiul Fashion Icon la Gala Fashion Awards de anul acesta. Am muncit mai mult de 30 de ani în industria modei. Am învățat toate nivelurile ei.

Am călătorit în întreaga lume. Am descoperit adevăratul scop al vieții în activim. Iar acum sunt mândră să mă întorc în Londra pentru a primi această recunoaștere.

Mii de mulțumiri tuturor celor care au fost implicați în călătoria mea. Consiliului îi mulțumesc pentru această onoare. Abia aștept să revăd Londra în Decembrie ♥️ 🇬🇧🇯🇲#FashionAwards #BRIXTONBABY.”

Foto: Hepta.ro

Citește și: 

Răzvan Fodor a fost primul iubit al modelului Catrinel Menghia. Mai ține fostul cuplu legătura? Ce spune modelul?

Demi Moore a pierdut o sarcină în timpul mariajului cu actorul Ashton Kutcher. Actrița alesese și un nume pentru fiica ei

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete