Poveste cu Soare: 10 lecții despre fundraising

cariera

Jobul ei este să răspândească binele în lume, iar viața i se învârte în jurul activităților de fundraising. Iată pașii pe care i-a urmat Veronica Soare pentru a ajunge specialistă în binefacere.

Poate că i se datorează numelui prevestitor, poate că este vorba de întâmplarea care a marcat-o în copilărie sau poate este, pur și simplu, pentru că nu știe să spună „nu'. Cert este că Veronica Soare a transformat acțiunile caritabile, activitatea de fundraising și, în general, faptele bune într-o oportunitate de a face minuni pentru cei aflați în nevoie, prin idei inedite și dorința de a demonstra că oricine poate construi o lume mai bună, oricât de mult sau de puțin ar contribui. Veronica pare să fie un personaj unic în peisajul autohton: deși a strâns peste 120.000 de lei doar în ultimii doi ani, prin evenimente de fundraising, ea încă se consideră o simplă fată care se joacă în grădina „copiilor mari', dominată de ONG-uri renumite.

S-ar putea să o cunoști după emisiunea de la Smart FM, „La minuni înainte!', poate ai dat peste site-ul ei, minuni.ro, sau poate ai auzit de aventurile ei pe Camino de Santiago. Mulți, însă, nu îi știu povestea și nu au aflat ce înseamnă Veronica Soare pentru atâția oameni, fie ei orfani, nevoiași sau, pur și simplu, prieteni la ananghie. Veronica ar putea scrie manualul despre cum să faci fundraising în România, pornind de la simpla dorință de a face bine, și cam asta face prin blogul ei. Însă povestea ei merită spusă de la cap la coadă și împărtășită în cât mai multe cercuri, pentru a servi drept exemplu că jobul de om bun i se potrivește fiecăruia. Citește continuarea pe ejobs.ro.

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber