Pot membrii familiei regale să aibă tatuaje?

Familia Regală: Kate Middleton, Prințul William, Zara Phillips Tindall, Prințesa Beatrice, Prințul Eduard, Lady Louise Windsor, Prințul Andrew

Familia Regală: Kate Middleton, Prințul William, Zara Phillips Tindall, Prințesa Beatrice, Prințul Eduard, Lady Louise Windsor, Prințul Andrew

Datorită Majestății Sale Regale Regina Elisabeta a II-a, membrii familiei regale britanice își trăiesc viața pe baza unui set atipic de reguli.

Regulamentul, cunoscut drept protocol regal, include, printre altele, următoarele: dressuri nude pe sub rochii și fuste, pălării la evenimente formale, iar negrul este rezervat ocaziilor sobre.

Luând în considerare aceste cerințe, ați putea crede că membrii familiei regale nu pot avea tatuaje, corect? Greșit!

Nepoata Reginei, Zara Tindall, a oferit un răspuns plin de detalii mai puțin cunoscute când a fost întrebată dacă și-ar lăsa vreodată copiii să se tatueze.

Pot membrii familiei regale să aibă tatuaje?

Vorbind despre soțul ei Mike, într-un interviu oferit publicației Saga Magazine, Zara a mărturisit: „Categoric nu are niciun tatuaj”.

„Și de asemenea, aș prefera ca oricare dintre fiicele mele să vină acasă cu un cercel decât cu un tatuaj. Măcar cercelul poate fi dat jos.”

Aparent, Zara a avut un cercel în limbă în adolescență, demonstrând, iată, că și membrii familiei regale pot avea momente ceva mai rebele.

Și, deși este adevărat că Zara nu este un membru al familiei regale cu îndatoriri depline, cum sunt Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton și Meghan Markle, se subscrie aceluiași set de reguli, mai ales în compania Reginei.

Cu alte cuvinte, Prințul Harry și Prințul William ar putea avea tatuaje care nu sunt vizibile?

Zara Phillips este al doilea copil și singura fiică a Prințesei Anne și a primului soț al acesteia, căpitanul Mark Phillips. Ea este a 16-a în linia de succesiune la tronul britanic.

La 21 decembrie 2010, Palatul Buckingham a anunțat logodna acesteia cu jucătorul de rugby Mike Tindall.

Cuplul s-a întâlnit în timpul Campionatului Mondial de Rugby din Australia din 2003. Nunta a avut loc pe 30 iulie 2011 la Canongate Kirk, în Edinburgh, Scoția.

Mireasa a purtat o rochie Stewart Parvin și o tiara Meander din colecția personală de bijuterii a Reginei Elisabeta a II-a.

Cuplul are împreună două fiice, Mia Grace (5 ani) și Lena Elizabeth (1 an).

Dacă ești interesat de această artă, află cum se fac tatuajele!

Foto: Hepta.ro

Citește și: 

Au un mariaj atipic! S-au căsătorit în urmă cu un an, dar nu locuiesc împreună! Motivul lor o să te surprindă

Meghan Markle și-a sărbătorit aniversarea în Ibiza, Spania! Alături de cine a vizitat cuplul regal insula?

Nu renunță la cocul care a făcut-o celebră nici după ce a născut, dar acum are o explicație. De ce preferă Meghan Markle această coafură?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete