Poken, cartea ta de vizita verde

Poken, cartea ta de vizita verde
Uncategorized

Practic, elimina din procesul de comunicare schimbul de carti de vizita, fiind denumit si cartea de vizita verde. Consumul de resurse este 0, este inepuizabil si este astfel conceput astfel incat poate completa cu succes orice tinuta, fie ea casual, funk, sau business.

Poken este 100% customizabil, pentru ca doar tu alegi ceea ce vrei sa comunici atunci cand iti configurezi Pokenul.

In functie de mediul in care il utilizezi, de grupul in care te afli, fie ca vrei sa socializezi in grupul de prieteni sau in cadrul evenimentelor business, tu alegi ce anume transmite Pokenul tau. Este legatura dintre lumea ta reala si identitatea virtuala.

Foarte usor de folosit, este suficient sa iti configurezi Pokenul pe portalul Poken, iesi in lume, apropii Pokenul tau de cel al persoanei cu care esti in contact, iar la sfarsitul zilei il conectezi la computer si administrezi contactele. Practic si fara consumuri inutile de timp, energie sau resurse.

Poken vine in doua variante: simpaticul Spark, colorat, vesel, ideal pentru networking si fratele lui mai serios, Poken Pulse, care pe langa aspectul lui mai ”cuminte”, este dotat si cu o memorie de 2 Gb.

Poken este distribuit in Romania de SC Callatis Network SRL (www.pokenromania.com) si este disponibil pentru vanzare on-line pe www.pokenmania.ro, www.epoken.ro, www.pokenstore.ro, www.ipoken.ro si retail in The Place Concept Store la preturi incepand de la 73 de lei!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din