Piero Ferrari și soția româncă, principalii invitați la petrecerea de Pastele Catolic dată de Ion Țiriac

Piero Ferrari și soția româncă au fost principalii invitați la petrecerea de Pastele Catolic dată de Ion Țiriac pe 9 aprilie, la un restaurant din Poiana Brașov. Și miliardarul român ar fi apărut cu noua iubită.

Piero Ferrari e căsătorit cu românca Romina Gingașu din anul 2021. Cei doi au venit des în România, chiar și în vara lui 2022 au ajuns în București, unde au vizitat colecția de mașini a lui Ion Țiriac. S-au și împrietenit cu miliardarul român, care i-a invitat la petrecerea privată de Paștele Catolic, care a avut loc duminică, 9 aprilie.

Ion Țiriac și-a așteptat invitații la Poiana Brașov, la unul dintre restaurantele din stațiunea montană. Totul a fost organizat până la cel mai mic detaliu, invitații miliardarului s-au bucurat de mese pline cu preparate tradiționale, cu ouă roșii, scrie gsp.ro.

Atmosfera de la petrecere a fost întreținută de o formație de muzică populară. Nici dansatorii îmbrăcați în costume populare nu au lipsit, ei au încins hore la care au participat chiar și Piero Ferrari, care a moștenit de la tatăl său 10% din compania Ferrari, dar și Rominca Gingașu, soția lui româncă.

Rome Film Festival 2022: Red Carpet LamborghiniSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Conform speculațiilor apărute în presă, la petrecere Ion Țiriac a apărut alături de Teodora, partenera pe care acesta ar avea-o de aproximativ un an de zile. S-a scris că Ion Țiriac ar fi cunoscut-o pe Teodora la clubul său, Stejarii Country Club, unde tânăra era angajată.

Miliardarul ar fi avut parte de o ședință de masaj din partea Teodorei, după care cei doi s-au plăcut și au început să se vadă și în afara orelor de program ale tinerei, notează Playtech.

Povestea de dragoste dintre Piero Ferrari și Romina Gingașu

„L-am cunoscut pe Piero când locuiam aici, în Monte Carlo, și lucram la Bombardier, vindeam avioane private. Nu aveam 27 de ani, așa cum se scrie în presă, aveam 24. Imediat după ce am terminat Academia Tehnică Militară, care a fost un mediu destul de masculin, era clar că eu nu o să mă duc acasă să mă îndrăgostesc și să fac copii. Și astfel am răspuns și întrebării «de ce mi-am ales pe cineva mai în vârstă decât mine?». Pentru că după o școală atât de puternică mi-am construit o personalitate puternică și am «decolat».

E foarte atent cu cheltuielile. Noi suntem o familie cât se poate de normală. Am văzut că s-a comentat și despre rochia mea de la Bahrain. Era o rochie de H&M. Deci noi suntem o familie foarte normală. Ca femeie, este foarte important ce mesaj transmiți. Prin codul vestimentar, prin comportament și prin limbaj. Atunci, lucrurile astea se dezvoltă în ani și în timp. Evident, le aveam deja după o școală militară. Știam cum să interacționez. Am fost mereu o persoană sociabilă și asta m-a ajutat foarte mult în Bombardier.

Mi-a fost greu la început lângă Piero și cu stilul lui de viață, însă a durat cam 3-4 ani să mă acomodez. La început nici nu aveam garderoba pentru ce întâlniri avea el. Eu eram mereu în sacou și cămașă și Ferrari mi-a deschis o lume la care nici nu visam. Și îi mulțumesc pentru asta', a spus ea la DIGI FM.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete