Nea Mărin și-a spus părerea despre noua iubită a nepotului, după ce a înlocuit-o pe Theo Rose

Nea Mărin a cunoscut-o pe actuala iubită a lui Alex Leonte, nepotul lui. Manuela Lupașcu este cea cu care tânărul a înlocuit-o pe Theo Rose.

După o frumoasă poveste de dragoste, Theo Rose și Alex Leonte au decis să se despartă, iar fiecare a luat-o pe drumul său. De 7 luni, nepotul lui Nea Mărin trăiește o discretă poveste de dragoste cu Manuela Lupașcu. Relația lor a devenit foarte serioasă, mai ales că fostul iubit al lui Theo Rose a prezentat-o deja familiei pe noua sa parteneră.

„Sunt, într-adevăr, într-o relație foarte frumoasă, dar o ținem cât mai discret posibil și așa vrem să rămână. Ne asumăm amândoi, ne-am asumat relația, e perfect, totul merge bine și asta contează. Suntem împreună de șapte luni', a spus Alex Leonte, potrivit Spynews.

„Foarte bine ne simțim împreună, rezonăm și asta e cel mai important. Vreau să fim bine atât eu, cât și ea', a mai completat acesta.

Alex Leonte a povestit că Nea Mărin a cunoscut-o deja pe Manuela Lupașcu și că i-a plăcut foarte mult de ea. „O știe tot neamul, ca să știți, adică să nu aveți… să nu vă faceți probleme. Am prezentat-o tuturor, e acolo, o cunoaște toată lumea. Mie Nea Mărin mi-a zis că e foarte bine, acum sper să nu se înșele. El chiar crede în relația noastră și chiar îi place foarte mult. Am rezonat foarte bine și eu cu familia ei, și ea cu familia mea', a mărturisit el.

Manuela Lupașcu și Alex Leonte se cunosc din perioada liceului și au făcut și înot împreună. „Suntem fericiți, ne merge foarte bine. Asta e important. Ne-am reîntâlnit după ani și ani. Ne știam, dar nu am păstrat legătura. Ne știam de prin școala generală. Am făcut înot împreună. Noi suntem sportivi de performanță. Am făcut înot și ne-am regăsit după mai mult timp. Ne-am cunoscut deja familiile, suntem ok, ne simțim bine cu ceilalți. Este o relație închegată.'

Cine e noua iubită a lui Alex Leonte

Cinci ani de zile Alex Leonte și Theo Rose au format un cuplu. S-au despărțit în urmă cu aproximativ un an de zile, de comun acord. „Ruptura dintre mine și Theo a avut loc acum ceva timp, departe de ochii presei și cât se poate de amiabil, fără a exista certuri, ca doi adulți cu o înțelegere matură a lucrurilor.

Nu a fost vorba nici măcar o secundă de infidelitate. În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri și noi asta am făcut', a dezvăluit Alex Leonte în mediul online în august 2022.

Acum, el a trecut peste despărțirea de Theo Rose și are o nouă iubită. Manuela Lupașcu e foarte discretă în ceea ce privește relația cu Alex Leonte. Cu toate acestea, a făcut câteva dezvăluiri din relația lor.

Manuela Lupașcu e creator de conținut, are zeci de mii de urmăritori pe Instagram.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete