Pierce Brosnan, mesaj emoționant la absolvirea facultății fiului său

Pierce Brosnan este un tată mândru! Cel mai tânăr fiu al actorului, împreună cu soția sa, Keely Shaye Brosnan, a absolvit recent facultatea. Veteranul de la Hollywood a apelat la rețelele de socializare pentru a-l felicita pe Paris Brosnan pentru reușita sa academică și pentru a-i împărtăși sfaturi profunde.

La începutul lunii mai 2023, Pierce Brosnan a anunțat pe Instagram că fiul său, Paris Brosnan, este oficial absolvent de facultate. Vedeta filmului James Bond a fost prezent la ceremonia de absolvire și și-a făcut timp să împărtășească o fotografie din această zi cu fanii săi de pe Instagram.

Dar un mesaj emoționant adresat fiului său, a captat atenția tuturor. „Dragă Paris, felicitări din inimă pentru absolvirea școlii de film și televiziune de la Universitatea Loyola Marymount. Mergi în lume cu o inimă curajoasă și creează povești pentru a face lumea un loc mai bun”, a scris Pierce Brosnan, potrivit Bright Side.

Soția lui Pierce Brosnan, Keely Shaye Smith, a apelat, de asemenea, la rețelele de socializare pentru a sărbători public realizarea lui Paris Brosnan. Într-o postare similară pe Instagram, ea și-a exprimat încântarea de a fi martoră la acest moment din viața fiului ei. “Suntem mai mult decât mândri de tine și de pasiunea și talentul incredibil pe care îl ai. Mergi înainte și fă lucruri bune. Un om devine ceea ce visează… visează bine. Cu dragoste, mama și tata”, a scris ea în dreptul imaginii postate pe Instagram.

Pierce Brosnan a cunoscut-o pe Keely Shaye Smith în timpul unei călătorii în Mexic, în 1994. Trei ani mai târziu, cei doi au avut primul lor copil împreună, Dylan Thomas. În 2001, s-au căsătorit după 7 ani de relație și, în același an, au născut cel de-al doilea fiu al lor, Paris Beckett.

Interesant este faptul că Brosnan fusese căsătorit înainte de a o întâlni pe Smith. Relația sa anterioară cu Cassandra Harris s-a încheiat tragic, iar actorul a rămas ca părinte singur pentru fiul lor, Sean.

Foto: Instagram

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli' ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder'.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete