Povestea de dragoste a lui Pierce Brosnan și Keely Shaye Smith. Sunt împreună de 28 de ani

Unul dintre cele mai puternice cupluri de vedere este cel format din Pierce Brosnan și Keely Shaye Smith. Sunt împreună de aproape 30 de ani. Și, judecând după fotografiile lor, ochii lor încă radiază dragoste reciprocă, la fel ca acum mulți ani. În interviuri, actorul nu încetează să spună cât de mult își iubește soția, iar ea spune aceleași lucruri despre el.

Înainte de a o cunoaște pe Keely Shaye Smith, Pierce Brosnan a avut câteva relații și chiar a fost căsătorit cu actrița Cassandra Harris. Mai târziu, Pierce avea să spună că nu s-a gândit niciodată că își va petrece 17 ani din viață alături de Harris. Nu a încercat să o curteze, ci doar a vrut să se bucure de frumusețea ei și de cine era ea. Cuplul s-a căsătorit în 1980, iar 3 ani mai târziu l-au avut pe fiul lor, Sean. Pierce i-a adoptat și pe copiii Cassandrei din relația ei anterioară.
În 1991, Cassandra a murit din cauza unui cancer ovarian. Avea 43 de ani. Actorul spune că atunci când partenerul tău este diagnosticat cu o boală terminală, viziunea ta asupra vieții se schimbă radical.

*EXCLUSIVE* MUST CALL FOR PRICING BEFORE USAGE – Former James Bond actor Pierce Brosnan swings into 007 mode whilst on holiday in Portofino.SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

În 1994, în Mexic, a cunoscut-o pe Keely Shaye Smith, care la acea vreme era corespondent TV. Mai târziu, Keely a dezvăluit într-un interviu că a fost imediat captivată de Pierce: „Era înalt, brunet și chipeș – tot ceea ce ar fi atras imediat pe toată lumea. Avea o scânteie răutăcioasă în ochi. M-am gândit: Wow!

Au ieșit la o întâlnire la câteva zile după ce s-au cunoscut. Stăteau sub cerul nopții, Pierce o ținea de mână, iar deasupra capetelor lor se auzeau focuri de artificii. Au vorbit până la ora 3 dimineața.
Într-un interviu, actorul a spus că, indiferent unde se afla, îi era mereu dor de jumătatea sa semnificativă. Așa că îi trimitea bilete să vină pentru a putea fi împreună. „Păream să ne potrivim”, a spus actorul, potrivit Bright Side.

La 3 ani după ce s-au cunoscut, s-a născut primul lor fiu, Dylan, iar cel de-al doilea, Paris, 4 ani mai târziu. De asemenea, s-au căsătorit. Actorul a declarat odată: „Am găsit o femeie minunată în Keely Shaye. Nici dacă aș căuta de un milion de ori nu aș găsi una la fel de bună”.

Pentru Pierce era important ca Keely să înțeleagă că încă își plângea soția decedată. El spune că Keely a fost întotdeauna bună și plină de compasiune și crede că ea este “Steaua Nordului”, având mereu grijă de el.

Pierce Brosnan spune că petrecerea timpului de calitate împreună este un ingredient cheie al căsniciei lor fericite. Potrivit acestuia, prima sa căsătorie a fost foarte fericită și a fost incredibil de norocos că a regăsit dragostea.
„Ne-a fost scris să ne găsim unul pe celălalt. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ea în fiecare zi. Când Keely se uită la mine, simt că prind curaj. Iubesc vitalitatea ei, pasiunea ei. Ea are această forță fără de care nu aș putea trăi”, a mai spus actorul, potrivit sursei citată mai sus.

Odată, Keely și-a exprimat online recunoștința față de soțul ei pentru că i s-a alăturat în această călătorie sălbatică și plină de bucurii spre a fi părinte.
„Inima ta este atât de mare, atât de generoasă, atât de tandră și plină de compasiune. Mă inspiri în fiecare zi și continui să mă faci să râd. Dumnezeu să te binecuvânteze! Inima mea este plină de recunoștință”.

În ciuda faptului că soția actorului se confruntă cu câteva kilograme în plus, Pierce Brosnan crede că arată grozav.

„Iubesc fiecare formă a corpului ei, iar pentru mine este cea mai frumoasă femeie din lume”, a declarat actorul.

Pierce Brosnan este sigur că o persoană ar trebui să aibă încredere în inima sa și spune: „Am fost un bărbat căsătorit cea mai mare parte a vieții mele, așa îmi place. Sunt unul dintre acei tipi care cred că ai nevoie de o femeie puternică în viața ta.” Iar Keely a declarat despre el: “Pierce este inteligent, captivant, iar adevărata lui frumusețe emană din suflet. Îmbătrânește minunat”.

Fiii lui Pierce și Keely le calcă pe urme ca modele, actori și apărători ai mediului. În 2022, Dylan și Paris au dezvăluit într-un interviu: „Avem cei mai buni părinți pe care ți i-ai putea dori”.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete