Phillips lanseaza noul DVD Player Portabil Philips PD9005

Phillips lanseaza noul DVD Player Portabil Philips PD9005
Uncategorized

Cu noul DVD Player Portabil PD9005 te bucuri de autonomie sporita, pentru ca ai la dispozitie 5 ore de redare continua de filme, de muzica si fotografii. Ecranul LCD rotativ TFT are o diagonala de 23 cm, pe care poti viziona, in miscare, filmele si de ce nu, meciurile Campionatului Mondial de Fotbal, ce tocmai se apropie.

Pentru calatorii frumoase, in care iti doresti o relaxare maxima, DVDul Player Portabil PD9005 este compatibil DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD si CD, certificat DivX* pentru redare video DivX standard si reda MP3-CD, CD si CD-RW, permitandu-ti sa vizionezi filme si sa asculti muzica de pe orice suport. Este foarte usor de folosit, datorita sistemului de navigare, prin care partajezi clipurile video, fotografiile si muzica instantaneu. Pentru un plus de confort, dispune de un slot integrat pentru carduri de memorie SD/SDHC. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci cardul de memorie si savurezi muzica, fotografiile si filmele preferate oriunde.

In plus, datorita receptorului TV digital (suport DVB-T standard pentru televiziune digitala free-to-air) vizionezi programele preferate oriunde. Noul Philips PD9005 are ghid electronic de programe (EPG), instalare usoara si cautare automata a postului.

Pentru maxim de confort, ecranul pivoteaza la 180 de grade. Rotesti si reglezi ecranul in sus si in jos pentru a elimina distorsiunile si a obtine cel mai bun unghi de vizionare. Si chiar trebuie sa il gasesti, pentru ca ai 5 ore de vizionare continua, datorita bateriei reincarcabile.

Noul DVD Player Portabil Philips PD9005 retine pozitia in care s-a intrerupt vizionarea unui DVD si continua redarea de la aceeasi scena la care vizionarea a fost intrerupta.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din