Philips lanseaza aspiratorul vertical DailyDuo 2 in 1


Philips DailyDuo 2 in 1
este dotat cu sistemul de eliberare QuickDraw, care te ajuta sa desprinzi cu usurinta aspiratorul portabil, cu o singura mana, pentru a putea curata zone mici precum suprafata meselor sau pernele de pe canapea. Fiind un aspirator vertical iti permite ca tu sa ai o pozitie corecta in timp ce faci curat in casa, pentru ca la sfarsit sa nu ai dureri de spate.

Puterea mare de aspirare este combinata cu o perie rotativa rapida care aduna mizeria si praful cand trece peste mochete, covoare si suprafete dure. Designul eficient, cu sustinere proprie, permite aspiratorului sa ramana in pozitie verticala atunci cand tu il folosesti pe cel portabil.

Noul aspirator vertical Philips DailyDuo 2 in 1 functioneaza fara fir, si astfel iti permite sa cureti chiar si zonele mai dificile precum suprafetele din jurul mobilelor sau a picioarelor scaunelor, cu o flexibilitate maxima, fara a te mai incurca in cabluri.

Durata de functionare de 20 minute iti permite sa aspiri intreaga locuinta sau sa intervii de mai multe ori pe zi, fara sa fie nevoie sa astepti o noua incarcare. Mai mult, aspiratorul inteligent se incarca foarte repede pentru a fi mereu pregatit atunci cand ai nevoie de el. Sistemul de alimentare cu energie electrica se opreste atunci cand aspiratorul este incarcat, economisind energia pe care alte sisteme o irosesc.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din