Personalitățile născute în Zodia Leului pe 15 august. Află cine s-a născut pe aceeași dată cu tine!

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 15 august, Ben Affleck, Jennifer Lawrence

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 15 august au cel puțin un lucru în comun în afara de data nașterii. Atât Jennifer Lawrence cât și Ben Afflick au debutat foarte tineri. Lawrence este una dintre cele mai tinere câștigătoare ale Premiului Oscar. Ben Afflick are două Oscaruri, dar nu ca actor. Află ceea ce nu știai încă despre cei care s-au născut pe aceeași dată cu tine!

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 15 august
JENNIFER LAWRENCE

Jennifer Shrader Lawrence s-a născut pe 15 august 1990, în Louisville, Kentucky. În anii 2015 și 2016, a fost cea mai bine plătită actriță din lume. Esta a doua cea mai tânără, după Tatoom O’Neal, care a câștigat Oscarul la vârsta de 10 ani.

Remarcată încă de la 14 ani, ajunge să joace în niște seriale TV. Familia (părinții și cei doi frați) trebuie să se mute cu ea la Los Angeles, ca să-și poată urma cariera. În 2010, dă lovitura cu rolul din Winter’s Bone, pentru care este nominalizată la Premiul Oscar și la Globul de Aur.

Ca urmare, obține un rol în X-Men: First Class (2011). Primește imediat unul dintre rolurile principale din The Hunger Games (2012). Cu 407 milioane de dolari încasări pe piața americană, acesta devine unul dintre filmele cu cele mai mari încasări din toate timpurile.

Franciza The Hunger Games continuă cu câte un nou film, în 2013, 2014, 2015. Pentru rolul din Silver Linings Playbook (2012), este recompensată cu Premiul Oscar și cu Globul de Aur.

Este recunoscută pentru lupta ei de susținere a drepturilor femeii, a egalității de gen. De asemenea, și pentru susținerea drepturilor și libertăților celor care aparțin comunității LGBT. A fost crescută ca o republicană, dar astăzi este o oponentă înverșunată a lui Donald Trump.

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 15 august
BEN AFFLECK

Benjamin Geza Affleck-Boldt s-a născut pe 15 august 1972. Palmaresul lui include două Premii Oscar, trei Globuri de Aur, două premii BAFTA și încă multe altele.

Tatăl său care a fost, pe rând, tâmplar, mecanic auto, electrician și îngrijitor, avusese aspirații de actor și dramaturg. Era, însă, alcoolic și părinții au divorțat când Ben avea 12 ani. Peste patru ani, tatăl avea să iasă cu bine și definitiv dintr-o cură de reabilitare.

Ben Affleck a jucat pentru prima dată al modul profesional – plătit – la vârsta de 7 ani, pe când trăia cu familia la Cambridge. Mama i-a pus banii la bancă, în fondul de studii. Speranța ei era ca băiatul să se țină de carte și să devină ca și ea, profesor. Băiatul s-a ținut de carte, dar a studiat actoria.

La 9 ani joacă în primul film: The Dark End of the Street (1981). Și, cum cine se scoală de dimineață departe ajunge, acum, la 46 de ani, Ben Affleck are 68 de roluri jucate și 22 de filme produse, 7 regizate și 6 scenarii. A apărut în filme de mare succes ca Good Will Hunting (1997), Shakespeare Inlove (1998), Armagedon (1998). 6 filme în care joacă sunt în diverse faze de producție.

Pentru scenariul filmului Good Will Hunting (1997), primește Premiul Oscar și Globul de Aur. Al doilea Oscar și al doilea Glob de Aur îl primește pentru regia filmului Argo (2012). Argo este cel mai premiat al lui Affleck, cu 11 distincții. Pentru scenariul Good Will Hunting, primește 7 premii.

Din 2005 până în 2017 a fost căsătorit cu actrița Jennifer Garner și au împreună 3 copii: Violet Anne (n. 2005), Seraphina Rose Elizabeth (n. 2009), și Samuel (n. 2012). În 2017, au divorțat. Înainte de această căsătorie, Ben Afflick a avut două relații mai serioase: cu Gwyneth Paltrow și cu Jennifer Lopez.

Având moștenită gena care dă slăbiciune și predispoziție la adicții, Afflick a avut de luptat cu alcoolismul și cu dependența de jocuri de noroc. Ca și în cazul lui Leonardo DiCaprio și Tobey Maguire, se vorbește despre sume mari pariate și pierdute la poker.

Cel mai vechi ñi mai bun prieten al lui Ben Afflick este Matt Damon.

Mihaela Serea
Foto: Hepta, Wikipedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Timp Liber