Pepe îi pune condiții dure Ralucăi! Ce îi cere artistul fostei soții?

Pepe îi pune condiții dure Ralucăi! Ce îi cere artistul fostei soții?

În urmă cu câteva săptămâni, Pepe a anunțat pe contul său de YouTube despărțirea de Raluca Pastramă. La vremea respectivă, cântărețul declara că va fi un divorț amiabil de dragul fetițelor lor.

La câteva zile după anunț, Raluca l-a acuzat pe artist de violență domestică și a apelat la autorități pentru a obține un ordin de restricție împotriva acestuia. Acest lucru a fost cireașa de pe tort pentru Pepe și toată liniștea de care vorbea la început s-a tulburat.

A aflat din presă că Raluca îl înșeală

Pepe s-a întâlnit cu Raluca la Stadionul Dinamo, acolo unde fetele fac tenis și a încercat să o confrunte pentru a afla de la ea dacă sunt adevărate zvonurile referitoare la adulterul ei. Acolo, Raluca ar fi avut o ieșire nervoasă și l-ar fi provocat pe artist să izbucnească, însă el a rămas calm.

„M-a scuipat, m-a jignit, a dat în mine…dar am reușit să rămân calm', a declarat Pepe atunci.

Latino-loverul i-a pus o condiție Ralucăi pentru a nu divulga imagini și detalii inedite despre relația ei amoroasă extraconjugală. El vrea ca cele două fetițe pe care le are cu bruneta să fie în custodia lui totală. Indiferent de circumstanțe, ca orice mamă responsabilă și aproape de copii, Raluca nu a fost de acord și va face orice pentru a nu pierde cele două fetițe, chiar dacă Pepe caută răzbunare.

„Pepe i-a transmis soției că este dispus să nu mai dea publicității tot „dosarul', dacă ea acceptă să îi cedeze lui custodia fetelor.

Adică minorele să aibă domiciliul la el. Desigur, Raluca nici nu vrea să audă, este dispusă să își asume orice, însă nu va renunța la copiii ei. El este foarte rănit, a aflat atât de multe detalii, atâtea dovezi. Este pur și simplu șocat că soția lui i-a putut face așa ceva, că s-a putut îndrăgosti atât de tare de un alt bărbat. Pepe i-a transmis foarte clar Ralucăi că și dacă rămâne cu fetele, el nu va fi niciodată de acord ca ele să cunoască un alt bărbat', au declarat pentru playtech.ro surse din anturajul lui Pepe.

Pepe este cel mai popular român

În ultima lună, pagina de Facebook a lui Pepe a fost accesată de 4.8 milioane de oameni, generându-se peste 2.3 milioane de acțiuni pe postări. Cântărețul le-a mulțumit fanilor pentru că l-au ajutat să atingă această performanță.

„Dincolo de cifrele care sunt onorante si dincolo de faptul că dacă nu zicem noi, nu o să zică nimeni … trebuie să vă mulţumesc, să vă mulţumesc vouă, tuturor, pentru toată susţinerea, pentru toate LIKE-urile şi SHARE-urile, pentru fiecare comentariu în parte, pentru toate sugestiile pe care le-aţi avut la fiecare proiect în parte fie că vorbim de CONCERTonline sau BARonline, CONCERTonline – Generaţia Următoare sau FAMILIAonline !!! ❤️ Vă iubesc şi vă promit că aventura continuă cu multe, multe alte idei la fel de frumoase, cel puţin!!!', a scris el pe pagina sa de Facebook.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete