Penn Badgley, declarații neașteptate despre Blake Lively

Blake Lively și Penn Badgley au devenit unul dintre cele mai emblematice cupluri din televiziune datorită serialului de succes Gossip Girl.

În timp ce filmau serialul, actorii au avut și o poveste de dragoste în afara ecranului, care a durat 3 ani. Badgley a vorbit recent despre această relație și a explicat cum Blake Lively l-a „salvat” în această perioadă foarte dificilă din viața sa.

Din 2007 până în 2012, Penn Badgley a interpretat rolul lui Dan Humphrey, datorită căruia a devenit rapid celebru. Cu toate acestea, în spatele scenei, actorul nu a fost atât de împlinit pe cât și-ar putea imagina.

Penn Badgley a explicat că, deși anii din Gossip Girl au fost „distractivi și agitați”, el nu se afla într-o stare de spirit prea bună la vârsta de 20 de ani.

„Nu am vrut să fiu la televizor. Am așteptat mult timp cu Dan, nu am fost deloc implicat. Și nu spun că e un lucru bun! Spun doar că așa a fost”, a recunoscut el, scrie Bright Side.

Relația cu Blake Lively a adăugat o scânteie în viața lui

Iar actorul în vârstă de 36 de ani recunoaște că ceea ce l-a ținut cu picioarele pe pământ în acele vremuri dificile a fost povestea de dragoste cu colega de scenă Blake Lively. El crede că stilul de viață sănătos al lui Lively a fost o influență bună asupra lui, mai ales în acea perioadă dificilă.

De fapt, Penn Badgley recunoaște că, în timp ce serialul se afla în vârful popularității sale, existau multe tentații în jurul lui, după cum a explicat: „Relația noastră, într-un fel, m-a salvat de la a mă forța să merg pe acel drum”.

Vorbind despre faimă și bogăție, actorul din You a împărtășit: “Am fost pus în fața adevărului universal că nu numai că nu îți face viața mai bună sau mai ușoară, dar de fapt poate complica foarte mult lucrurile și te poate face destul de nefericit”.

Acestea fiind spuse, Badgley a ținut să precizeze că nu a ajuns la un punct în care să se rănească. Cu toate acestea, el a recunoscut: “Eram cu siguranță disperat”. După cum scrie sursa citată anterior, el descrie ceea ce a trăit ca fiind “doar o criză spirituală”.

La rândul ei, Lively, în vârstă de 35 de ani, a vorbit despre întâlnirea cu Penn Badgley la 20 de ani și despre obstacolele pe care aceasta le-a prezentat.

„Ne era teamă de modul în care viețile noastre personale care se suprapun peste viața profesională ar putea fi percepute de șefii noștri”, a explicat ea în urmă cu șase ani.

Ea a remarcat cum idila ei cu Badgley a fost un caz în care viața a imitat arta, spunând: „Purtam aceleași haine, făceam ședințe foto și mă întâlneam cu aceeași persoană cu care se întâlnea personajul meu”.

Ambele vedete sunt acum căsătorite și sunt fericite alături de partenerii lor. Blake Lively s-a căsătorit cu Ryan Reynolds în 2012, iar recent au devenit pentru a patra oară părinți. Iar Penn Badgley este în prezent căsătorit cu cântăreața Domino Kirke, cu care are un băiat, precum și un fiu de 14 ani din relația anterioară.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete