Will Smith speră la o împăcare cu Chris Rock: „Este încă plin de remușcări”

Chris Rock a abordat celebra palmă dată de Will Smith la Oscaruri în emisiunea sa specială difuzată de Netflix.

Will Smith este încă hotărât să își repare relația cu Chris Rock, spune o sursă pentru PEOPLE.

La un an de la faimosul incident de la cea de-a 94-a ediție a premiilor Oscar, în care Smith l-a lovit pe Rock pe scenă, Rock a abordat agresiunea în specialul său de comedie live de pe Netflix, Chris Rock: Selective Outrage, sâmbătă, afirmând că “nu este o victimă”.

O sursă a declarat pentru PEOPLE că Smith, în vârstă de 54 de ani, “se simte groaznic” în legătură cu faptul că l-a lovit pe Rock la Oscaruri. „A încercat fără succes să se împace în cel mai bun mod posibil cu Chris”, adaugă sursa.

“Dar, dincolo de asta, familia este importantă pentru el și [Smith] s-a sprijinit pe ea” în urma incidentului, mai spune sursa. “Toate acestea l-au ajutat să se uite în interior și să se maturizeze. El este mai bine, dar încă are remușcări”.

“Will i-a ascultat pe cei care au încercat să îl ajute și simte că a devenit o persoană mai bună”, continuă sursa.

În timpul emisiunii speciale de comedie a lui Rock de sâmbătă, care a fost filmată la Teatrul Hippodrome din Baltimore și a fost realizată pentru prima transmisiune live de Netflix, comediantul, în vârstă de 58 de ani, și-a încheiat spectacolul concentrându-se asupra palmei de la Oscaruri și a aplicat titlul emisiunii speciale lui Smith, în timp ce l-a criticat pe acesta și căsnicia sa.

Dar glumele dure ale lui Rock în emisiunea sa specială de comedie de pe Netflix despre Will și soția sa, Jada Pinkett Smith, ar putea să adâncească și mai mult distanța dintre ei.

Will Smith practică indignarea selectivă”, a spus Rock în numărul său de stand-up, precizând despre palma de la Oscaruri: “Toți cei care știu cu adevărat știu că nu am avut nimic de-a face cu asta…”. Nu am avut niciun fel de “legătură”.

Chris Rock se referea la luna iulie 2020, când Jada, 51 de ani, a declarat că a avut o “legătură” cu cântărețul August Alsina cu ani în urmă, în timp ce ea și Will erau într-o pauză. Ea a explicat atunci că ea și Will au reușit în cele din urmă să își repare relația, spunând la vremea respectivă: “Am ajuns cu adevărat în acel nou loc al iubirii necondiționate”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete