Paula Seling, declarații neașteptate despre dieta ei! Cum se menține suplă la aproape 40 de ani: „Sunt zile în care trăiesc cu aer”

Paula Seling dietaSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 8)

Îndrăgita cântăreață Paula Seling a dezvăluit care este secretul siluetei ei de invidiat. Invitată în cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe', de la Antena Stars, artista a vorbit pe larg despre stilul ei de viață și despre familia ei.

Artista susține că a învățat de-a lungul vremii anumite reguli pe care le respectă în dieta ei, asta pentru că, după cum spune chiar ea, moștenirea genetică nu a ajutat-o prea mult, pentru că are un metabolism tare lent.

„Eu pot să trăiesc și cu nimic. Am zile în care nu mănânc și nu pățesc nimic. Pur și simplu trăiesc cu aer', a mărturisit Paula Seling.

Paula Seling, declarații neașteptate despre dieta ei

Cântăreața a dezvăluit faptul că nu mănâncă deloc carne, asta chiar dacă uneori poate organismul îi cere proteină animală.

„Neavând totuși o dietă omnivoră cred că am anumite carențe, ceea ce nu e neapărat un lucru bun. Ne asumăm decizia de a nu mânca deloc carne, doar din când în când pește. A venit ca un fel de protest personal împotriva industriei cărnurilor și a felului în care se tratează animale de consum,' a completat Paula Seling.

Paula Seling este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi. Ne-a reprezentat țara de două ori în celebrul concurs Eurovision, în anul 2010 și 2014, alături de Ovidiu Cernăuțeanu. În anul 2010, cei doi au reușit să obțină locul trei pentru România.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

La 39 de ani, Paula Seling arată mai bine decât multe fete de 20! Artista a dezvăluit cum arată meniul ei: „De 7 ani nu mai mânânc…'

Paula Seling: 'Nu tolerez minciuna şi făţărnicia'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete