Paula Seling a confirmat divorțul de Radu Bucura. De ce s-au despărțit după 17 ani de căsnicie

Paula Seling a vorbit într-un interviu pentru Revista VIVA! despre divorțul de Radu Bucura. Cântăreața a explicat de ce s-a ajuns la despărțire după 17 ani de căsnicie.

Până acum, Paula Seling a evitat să vorbească despre divorțul de Radu Bucura. Cei doi au divorțat în aprilie 2022, după 17 ani de căsnicie. Artista nu vrea să vorbească urât despre fostul ei partener și au rămas prieteni în continuare. Aceștia își cresc fetița, pe Elena, pe care au adoptat-o în urmă cu 6 ani, chiar dacă nu mai sunt împreună.

„Din păcate, nu pot să vă vorbesc despre un om pe care îl respect enorm, alături de care am trăit clipe minunate, fără ca acesta să fie de față. Dacă el este dornic să vă vorbească, nu am nimic împotrivă. Eu fiind persoană publică, este în regulă, însă Radu e o persoană deosebit de discretă și îi respect dreptul la intimitate. În plus, mereu am considerat că viața de familie trebuie să rămână privată, de aceea rareori am discutat amănunte din viețile noastre și ar fi total nepotrivit să încep să o fac acum.

Nu știu să vă spun multe… De fapt, cred că viața ne-a oferit niște provocări mai mari decât am putut noi duce. Asta nu înseamnă că nu mai suntem o familie în creșterea copilului nostru. Ba chiar facem tot ce putem să îi fim alături, să simtă că iubirea există, într-o altă formă, între părinți, uriașă pentru copilul nostru, și vom face tot ce putem să o creștem simțind că suntem o celulă a iubirii, toți trei, indiferent ce se întâmplă între adulți', a declarat Paula Seling pentru VIVA!.

paula-seling-si-fiica-sa-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Cântăreața a reușit să treacă peste despărțirea de Radu Bucura. Partenerul său îi era și mananger și o ajuta cu întreaga carieră. Pentru a putea trece mai ușor peste divorț, Paula Seling s-a concentrat mai mult asupra carierei sale.

„Da, din 13 aprilie suntem pe drumuri separate. Atât pot să vă spun, pentru că a fost foarte greu! Personal, am considerat un eșec faptul că am ajuns aici, însă probabil că toate lucrurile au un rost pe lume și se întâmplă pentru că așa se întâmplă. Cred că nu trebuie să întrebi de ce. Și, vă asigur, niciunul nu a greșit cu nimic. Pur și simplu, niște diferențe de percepție asupra vieții s-au adâncit în timp. Odată cu maturizarea noastră, am înțeles cine suntem și că ne datoram unul altuia să ne oferim posibilitatea de a găsi, fiecare, locul și lumina de care are nevoie. Este o dovadă de iubire să faci acest gest, atunci când realizezi că poate nu ești ceea ce omul tău are nevoie', a mai spus artista pentru sursa mai sus menționată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete