Mădălina Ghenea a slăbit 5 kilograme în 3 săptămâni. Prin ce a trecut vedeta: „Mă străduiesc să îmi revin”

Mădălina Ghenea a avut parte de o întâmplare nefericită, după ce a fost jefuită pe 11 decembrie. Actrița a fost traumatizată de această situație, pentru că în valiză se aflau bijuterii extrem de valoroase.

Frumoasa româncă a stat închisă în casă timp de 3 săptămâni după ce a fost jefuită. Mădălina Ghenea a avut și atacuri de panică după situația neplăcută prin care a trecut.

„Am stat închisă în casă trei săptămâni, dar promit că mă voi întoarce la normalitate. Îmi pare rău că arăt epuizată, chiar mă străduiesc să îmi revin, dar nu e ușor deloc. Am avut atacuri de panică din cauza a ceea ce mi s-a întâmplat. Sper să mă întorc la viața mea normală și să uit', a spus Mădălina Ghenea pe Instagram.

Vedeta a povestit tuturor cum i-a fost furat bagajul. Totul s-a întâmplat într-un aeroport din Roma, atunci când șoferul punea valiza în portbagaj.

„Valiza mea de mână a fost furată din portbagaj. După ce s-au încărcat bagajele, m-am urcat în mașină, am văzut hoțul fugind, am fugit după el, l-am descris poliției, mi-am riscat și viața până la urmă încercând să fug după el. Nu e vorba numai despre bijuterii, e mult mai mult de atât. Sper ca poliția să își facă treaba', a adăugat actrița de origine română.

Madalina-Ghenea-3SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

În ultima perioadă, soția lui Dragoș Săvulescu a vorbit foarte urât la adresa Mădălinei Ghenea, astfel că actrița a apelat la avocați.

„Sunt ok, dar sunt din păcate înconjurată de foarte multă răutate și oameni care inventează tot felul de lucruri urâte ca să își facă puțină reclamă, pentru că altfel nu i-ar băga nimeni în seamă', a mai spus Mădălina Ghenea, potrivit unica.ro.

Vedeta mărturisește că a slăbit 5 kilograme în ultimele trei săptămâni și că a suferit enorm. Recent, ea a ieșit la un restaurant însoțită de un bun prieten. „Am slăbit 5 kg după 3 săptămâni de lacrimi, dar asta seară am mâncat desert', a spus actrița.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete