Painea Dobrogea-Benecol cu efect de reducere a colesterolului

Painea Dobrogea-Benecol cu efect de reducere a colesterolului
Uncategorized

In cadrul Conferintei Nationale de Cardiologie in Medicina Generala, ce s-a desfasoarat in Bucuresti la sfarsitul lunii iunie, painea Dobrogea-Benecol a atras atentia medicilor de familie prezenti la eveniment.
 

Prof. dr. Mircea Cinteza, presedintele Conferintei Nationale de Cardiologie in Medicina Generala, a declarat: “Painea despre care vorbiti, in principiu este si mai putin calorica, este cu o densitate mai mica si are calorii mai putine, in acelasi timp, in produsii de secara despre care vorbim, exista unii care scad colesterolul. Este extrem de important sa nu se foloseasca o paine densa, o paine care creste caloriile si o paine care nu are aceasta actiune benefica asupra colesterolului. Pe de alta parte, colesterolul trebuie sa fie tratat si cu alte mijloace, nu numai cu cele din paine. Este insa laudabil faptul ca au inceput sa apara alimente folositoare bolilor cardiovasculare si in magazinele noastre”.

Painea Dobrogea-Benecol este produsa din faina integrala de secara cu esteri de stanoli din plante, cu efect dovedit clinic in scaderea colesterolului. Este recomandata persoanelor care au colesterolul marit, precum si celor care vor sa previna aceasta problema de sanatate. De asemenea, painea Dobrogea-Benecol se adreseaza si celor care doresc sa adopte o dieta sanatoasa.

Se recomanda consumul zilnic a 4 felii de paine de secara Dobrogea-Benecol. Consumul acestei doze zilnice asigura 2 grame de esteri de stanoli din plante (Benecol), ce au un efect de reducere a colesterolului seric total cu pana la 10% si a colesterolului LDL cu 15 procente, dupa cum o demonstreaza studiile clinice realizate de producator .

Dobrogea Grup a lansat painea Dobrogea-Benecol la inceputul lunii iunie, in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti, evenimentul de lansare fiind organizat de Sanatatea Media Group, sub Inaltul Patronaj al Federatiei Europene a Academiilor de Stiinte Medicale, precum si al Academiei de Stiinte Medicale din Romania.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din