(P) Zagreb Summer Tour 2017

(P) Zagreb Summer Tour 2017

Parcuri verzi luxuriante în tot centrul orașului, clădiri de patrimoniu impozante, o adevărată cultură central-europeană a socializării la cafea, ospitalitate în stil mediteranean. Bine ați venit la Zagreb, splendida capitală a Croației!

Bogat în cultură, cu muzee, teatre, galerii, piețe autentice și o viață de noapte surprinzător de trepidantă. Adăugați o scenă gastronomică extraordinară ce cuprinde de la bistrouri excentrice până la restaurante de clasă ce oferă fine dining, evenimente incitante, o gamă largă de opțiuni de cazare, accesul facil către renumita coastă a Croației, plus oportunitățile excelente de shopping și aveți justificarea prezenței acestuia pe lista destinațiilor care trebuie neapărat vizitate.

  • CELE MAI IMPORTANTE EVENIMENTE DIN ZAGREB

MAȘINA TIMPULUI DIN ZAGREB / 22.04. – 1.10.2017

Zagreb călătorește în timp în diferite locuri din oraș.

Faceți un pas înapoi în timp pe străzile învăluite de nostalgie și farmec. Tradiții vechi sunt readuse la viață, figuri istorice în costume de epocă se plimbă alături de localnici și turiști; artiștii stradali, concertele de promenadă și precupețele – „kumice', toate acestea ne aduc aminte de vremuri apuse.

Informații suplimentare la: InfoZagreb.hr

VARA PE STROSS /  18.5. – 17.9.2017, Promenada Strossmayer (Orașul de Sus)

Spiritul Parisului vine la Zagreb! La tot pasul pe aleea romantică Strossmayer, atelierele de creație artistică, muzicienii, instalațiile, spectacolele de modă și evenimentele de cinema în aer liber vă vor face să vă simțiți ca în faimosul Montmartre. Nu uitați petrecerea cu focuri de artificii de „Jumătatea Anului Nou' și „Premiile pentru cei mai frumoși câini vagabonzi'. Bonjour!

Informații suplimentare: ljetonastrosu.com

CEST IS DBEST / 31.5. – 4. 6. 2017, zone diferite

Cel mai vibrant festival de stradă din Croația umple străzile orașului cu comedianți, dansatori, muzicieni, jongleri și clovni. Localnicii și turiștii sunt invitați să se alăture artiștilor – și deseori sunt convinși să o facă! Atmosfera este distractivă și plină de energie. Și copiilor le place.

Informații suplimentare: cestisdbest.com

DESIGN DISTRICT ZAGREB/ 13.6.-18.6.2017

Pasionații de design se vor bucura de transformarea străzii Martićeva în sediul central al acestei renașteri organice. Vă așteaptă numeroase pop-up showcases (vitrine efemere), instalații de artă specifice amplasamentului, evenimente la înălțime pe acoperișuri, tururi exclusive de arhitectură, concepte de design cu valoare socială, puncte de vânzare cu mâncare și cafea, ateliere educative și meșteșugărești, și altele!

Informații suplimentare: designdistrict.hr

INmusic FESTIVAL / 19.6. – 21.6.2017, Lacul Jarun

Cel mai mare festival de muzică în aer liber din Croația ocupă un loc în clasamentul celor mai bune cincizeci de festivaluri din lume: „50 Best Festivals in the World'. Cu peste 50.000 de vizitatori savurând sunetul celor mai buni artiști rock și urban din lume, aruncați o privire pe lista cu invitații de anul acesta printre care se regăsesc Kings of Leon, Arcade Fire, Michael Kiwanuka, Kasabian, Public Service Broadcasting, Slaves, Flogging Molly, Darko Rundek, Kel Assouf, The Strange, Booka Shade, HAUS, St.Tropez, Danko Jones și mulți alții!

Informații suplimentare: inmusicfestival.com

ZAGREB ROCKFEST/ 26.-27.6.2017, Centrul de sport și recreație SRC Šalata

Una dintre cele mai mari trupe rock ale anilor 1980, extrem de populară în Croația, legendara The Cult va susține un spectacol la Šalata în Zagreb în data de 27 iunie a acestui an. În 26 iunie, cu o zi înainte de The Cult, the Prophets of Rage, House of Pain și Black Peaks vor avea și ei spectacol la Šalata.

Informații suplimentare: InfoZagreb.hr

CURȚILE INTERIOARE / 14.7.-23.7.2017, Orașul de Sus

Fiecare curte interioară are o poveste' este sloganul acestui eveniment extraordinar în cadrul căruia unele dintre cele mai minunate grădini și curți din Orașul de Sus din Zagreb sunt deschise publicului. Trăiți 10 zile de neuitat descoperind frumusețea, istoria și secretele unora dintre cele mai frumoase palate și ale grădinilor lor din însăși inima Orașului de Sus! Vă mai așteaptă multe alte surprize!

Informații suplimentare: facebook.com/dvorista.in

WELOVESOUND ZAGREB-WEEKEND-TAKEOVER/ 02. – 04.07.2017

Un eveniment de două zile care aduce laolaltă cele mai mari nume ale muzicii electronice în cadrul acestui nou festival în aer liber / de club : LOCO DICE, Timo Maas Official Page, Chris Liebing, tINI, Valentino Kanzyani, Enzo Siragusa, Archie Hamilton, Rossko, Felver, Mimi, Labud, Homeboy live, Mariano Mateljan, Pepi Jogarde, Ivan Mastermix.

  • UNDE VĂ PUTEȚI CAZA?

Zagreb vă oferă o gamă largă de posibilități de cazare ce corespund oricărui buget sau gust, de la hoteluri de lux de cinci stele până la cazare mai potrivită pentru vizitatorii cu buget mai redus. Orice tip de cazare veți alege, constanța standardelor și a calității serviciilor este asigurată.

  • CARDUL ZAGREB

ZAGREB CARD este cel mai bun companion pe durata șederii la Zagreb deoarece vă dă dreptul la transport public gratuit și intrări gratuite sau reduceri în peste 50 de unități diferite. Puteți găsi informații detaliate și o listă completă cu reducerile disponibile la zagrebcard.com

Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber