(P) Vacanță de shopping în Larnaca

Cu o istorie de peste 4000 de ani, Larnaca este un oraș îndrăzneț, modern și cu farmec aparte. Clădirile au o arhitectură antică, străzile te conduc cu gândul la cele de tip labirint, iar atmosfera este cosmopolită.

Chiar dacă este un oraș vechi, Larnaca se laudă cu zone foarte moderne, unde resorturile elegante și restaurantele luxoase sunt aglomerate în tot timpul anului. Chiar și așa, orașul a pus mare preț pe trecutul său, iar siturile arheologice, bisericile și vechile clădiri de acum mii de ani au fost restaurate, menținându-se cu succes în fața timpurilor moderne.

Astăzi, al treilea cel mai mare oraș din Cipru este o destinație foarte căutată în special în lunile de toamnă și iarnă, când temperaturile sunt foarte prietenoase. Dincolo de istorie și modernitate, Larnaca este un oraș plin de viață cu zone de promenadă și locuri speciale, dedicate în exclusivitate celor pasionați de shopping. Dacă iubești să faci cumpărături în vacanță este o bună alegere să vii aici, mai ales că prețurile în Cipru sunt mult mai mici spre deosebire de alte țări insulare.

Larnaca are câteva străzi mari unde vei întâlni numai magazine pe de-o parte și de cealaltă, dar și cafenele unde să te relaxezi, după ce ai colindat buticurile în căutare de… amintiri.

Zenonos Kitieos este strada luxului, unde găsești buticuri boeme, magazine de bijuterii sau de artă, ori cafenele mici, dar fermecătoare. Dacă ești în căutarea produselor semnate de designeri celebri, vei găsi un bulevard plin de 'standuri de fițe'.  Strada Ermou este și locul celebru unde se organizează în fiecare săptămână o piață unde se vând suveniruri sau produse lucrate manual la prețuri foarte mici.

Nu departe de centrul orașului, în pitorescul sat  Leftkara, se găsesc cele mai multe magazine unde se vând produse din dantelă. O dantelă lucrată manual, de foarte bună calitate, la prețuri foarte bune.

de Mădălina Isar

Sejur Cipru Senior Voyage

Hotel 3* – de la 295 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu demipensiune, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro , call center 031.226.33.25.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Timp Liber