(P) Primăvara îți stârnește cheful de a-ți face o schimbare de look? LONCOLOR vine cu soluțiile

Inspirat pesemne de euforia de culori a primăverii, ce îmbie la o schimbare de atitudine și de look, LONCOLOR ne prezintă o variată gamă de nuanțe pline de viață și de strălucire, pentru părul nostru, prin produsele gamei LONCOLOR Ultra. 

Blondă, brunetă sau roșcată, oricare ar fi culoarea naturală a părului sau cea actuală, paleta bogată de 35 de nuanțe LONCOLOR Ultra ne oferă opțiuni – care mai de care mai atractivă – pentru împrospătarea culorii sau chiar o schimbare radicală a acesteia, printr-o o colorare perfectă, cu rezultate excepționale, de lungă durată.

Grație unei formule îmbogățite cu ulei de migdale si ulei de floarea soarelui, colorarea intensă este pusă în evidență de o textură plăcută și strălucitoare a firului de păr.

Pentru a ne asigura reușita unei experiențe de colorare relaxante, vopseaua LONCOLOR Ultra are un parfum plăcut, care ne învăluie pe toată durata vopsirii.

Așa cum farmecul și memorabilitatea unei cărți sau a unui film depind foarte mult de final, așa și  culoarea obținută și rezistență acesteia în timp, depind de o ultima etapă, cea de „finisare, ulterioară șamponării.

Pentru aceasta, găsim în setul de colorare LONCOLOR Ultra un plic de mască dedicată întreținerii părului vopsit. Prin aplicarea acestei măști, închidem cuticulele părului, care – prin acțiunea uleiului de Limnanthes Alba, a proteinelor extrase din lapte și a cheratinei – capătă un aspect sănătos și nouă ne va fi ușor să-l pieptănăm.

Deseori suntem tentate să purtăm părul mai lung, pentru a ne sublinia feminitatea, iar aceasta decizie ne confruntă cu nevoia folosirii a două tuburi de vopsea la o singura aplicare, pentru o bună acoperire a firului de păr. În întampinarea acestei nevoii, specialiștii LONCOLOR ne-au pregătit gama
LONCOLOR Ultra MAX. 10 nuanțe, în tot atâtea pachete conținând 2 tuburi, sunt totodata și o buna alegere pentru buzunarul nostru.

Și pentru ca primăvara nu se face cu o culoare, LONCOLOR ți-a pregătit produsele din gama LONCOLOR Ultra în pachete cu câte doua produse, pentru mai multă culoare și un preț … de primăvara!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete