(P) Predeal, oraşul situat la cea mai mare altitudine din România

Una dintre cele mai frumoase şi mai răcoroase destinaţii pentru un city-break de poveste din ţară este oraşul Predeal, un loc de poveste ce îţi oferă privelişti uluitoare şi numeroase idei de activităţi. În plus, apropierea de alte staţiuni face din această vizită o bună oportunitate de a descoperi şi alte meleaguri deosebite precum cele din Azuga, Buşteni, Râşnov sau Braşov.

Predeal

Activităţi interesante în Predeal

Staţiunea Predeal este foarte populară mai ales pe timp de iarnă, când iubitorii de schi vin aici să se bucure de pârtiile lungi şi peisajele splendide, însă şi în sezonul estival oraşul te aşteaptă cu evenimente şi activităţi diverse. Toată luna august vor avea loc o seamă de evenimente, spectacole şi concerte care să-ţi umple fiecare clipă cu momente memorabile.

În cadrul festivalului „Mountain Fest Predeal', au loc în fiecare weekend activităţi interesante, organizate în aer liber, în Parcul Central al oraşului. Trupa Oaki se asigură de buna dispoziţie a copiilor, în timp ce părinţii şi tinerii se pot distra la concertele din cadrul spectacolului „Folk Forever'.

Iubitorii de adrenalină şi pasionaţii de sport se pot înscrie la concursurile pentru biciclişti, la crosuri sau la tururi cu tiroliana. Nici pasionaţii de artă nu sunt uitaţi în cadrul „Mountain Fest Predeal', astfel că vor avea loc aici numeroase expoziţii de artă, tradiţională, de fotografie sau gastronomică, precum şi ateliere de artă, cursuri de dans şi o seamă de alte surprize.

Distracţie montană

Iar dacă activităţile organizate în cadrul festivalului nu sunt suficiente, poţi porni în explorarea împrejurimilor, în cadrul Fun Park Trei Brazi. Parcul de distracţie te aşteaptă să descoperi trasee special amenajate şi să participi la cele 14 jocuri cu dificultate medie, plus tiroliană, la terenul de paint ball, la toboganul înalt de 3.5 metri şi lung de 100 metri sau la salteaua pentru sărituri, una din preferatele copiilor.

de Geanina Ichim

Curse turistice cu autocarul – Valea Prahovei. Bilete incepand de la 1 euro (fara tva) pe sens. In premiera, acum poti achita calatoria si prin SMS la nr. 7470. Detalii pe www.mementobus.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber