(P) Plaje exotice şi oraşe cosmopolite în fermecătoarea Kefalonia

Cea mai mare insulă de pe coasta Mării Ionice şi una dintre cele mai apreciate destinaţii de vacanţă, Kefalonia este locul ideal pentru un sejur în această vară. Este locul perfect unde se îmbină farmecul de odinioară cu atracţiile moderne, dezvoltate mai ales în ultimii ani, odată cu atenţia tot mai mare pe care i-au acordat-o turiştii din toate colţurile lumii.

Kefalonia

Plaje exotice pentru toate gusturile


Caracterizată de o vegetaţie luxuriantă predominant muntoasă, cu păduri dese de pini şi chiparoşi, laolaltă cu plantaţii de măslini şi citrice, insula Kefalonia şi-a atras popularitatea mai cu seamă prin plajele superbe, unde fiecare îşi găseşte locul.

Datorită dimensiunilor sale foarte mari, turismul este răspândit pe toată insula şi vei găsi aici cele mai diverse atracţii, în locuri care de care mai colorate şi mai interesante, pe gustul oricărui vizitator. Cele mai apreciate dintre plajele sale cu nisip fin, auriu, care fac trecerea spre marea azurie şi mai plăcută, sunt Myrtos, Skalam Makris Gialos şi Lourdas.

Fiscardo, mândria Kefaloniei

Întreaga insulă adăposteşte numeroase sate de vacanţă interesante, unde te poţi plimba pe îndelete pe străduţele înguste, poţi admira casele frumos văruite în culori vii şi poţi vizita bisericile tradiţionale.

Tavernele te îmbie cu mirosuri ademenitoare şi îţi oferă cele mai bune reţete de peşte proaspăt şi fructe de mare, iar magazinele de suveniruri îţi  pun la dispoziție cele mai interesante idei de cadouri pentru cei dragi şi amintiri ale unei vacanţe de poveste.

Unul dintre cele mai populare sate de vacanţă din Kefalonia este Fiscardo, un ţinut cosmopolit care atrage în portul său pitoresc iahturi extravagante. Această regiune este cunoscută pentru cutremurul puternic din anul 1953, când foarte multe case şi clădiri publice din Kefalonia au fost distruse, însă Fiscardo, cu zidurile-i colorate, a fost singurul sat neatins de această calamitate.

de Geanina Ichim

Grecia Low Cost

Sejur Kefalonia

Hotel Lara 2*- de la 15 euro/persoană/noapte cu mic dejun, transport individual, asistență turistică în stațiune. Detalii pe www.europatravel.ro , call center  021-9407.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber