(P) Minuni ascunse din Zakynthos

Ancorată în apele spectaculoase ale mării Ionice, insula Zakynthos este  una dintre cele mai vizitate destinații grecești, care te uimește prin peisaje, atmosfera tradițională și stațiunile moderne. Este cunoscut în special pentru Navagio sau Peșterile Albastre, însă se mândrește cu o mulțime de locuri sălbatice, departe de turismul în masă.

Zakynthos

Plaje de poveste

Una dintre cele mai frumoase plaje ale insulei Zakynthos, un loc destul de ascuns și ușor sălbatic este Porto Limnionas. Însuşi drumul spre această plajă este deosebit, pentru că trebuie să treci prin satul montan Agios Leon, să cobori câteva scări sculptate natural în stânci care te va conduce într-un cadru care îţi taie răsuflarea cu limpezimea şi culoarea apelor.

Facilităţile turistice nu sunt numeroase, însă peisajul este suficient pentru a petrece câteva ore speciale în mijlocul naturii, ba chiar iubitorii de sporturi nautice pot explora adâncimile apelor pline de peşteri spectaculoase.

Linişte şi relaxare, departe de aglomeraţie

Porto Limnionas este locul preferat al celor care doresc să-şi petreacă timpul într-o atmosferă calmă, departe de plajele aglomerate ale insulei, precum şi unul dintre cele mai apreciate locuri pentru înot din Zakynthos.

Acest golf agăţat parcă de stâncile înalte, este special prin faptul că trecerea este făcută direct în mare de pe coasta pietroasă. Nu există nicio plajă de nisip pe care să te poți relaxa, dar experiența este unică și ideală mai ales dacă iubești să practici snorkeling, fiind o zonă plină de vegetație, formațiuni calcaroase și specii de pești. În imediata apropiere se află o tavernă celebră pentru preparatele din fructe de mare, pește și gustări tradiționale.

De Geanina Ichim

Grecia Low-Cost

Sejur Zakynthos 

Timotheos Studios 2*- de la 120 euro + 329 lei/persoană, 6 nopți de cazare fără masă, transport cu autocar, asistență turistică. Detalii pe www.europatravel.ro, call center  021-9407.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Timp Liber