(P) Kalamaki, oază de relaxare

Eşti în căutarea unei staţiuni liniştite, de familie, pe frumoasa insulă Zakynthos, care să-ţi ofere cele mai frumoase peisaje naturale, atracţii pentru cei mici şi cei mari şi idei de activităţi pentru toată vacanţa?

Zakynthos

Una dintre cele mai populare staţiuni ale insulei, care te aşteaptă cu toată ospitalitatea specifică grecilor, este Kalamaki, din Golful Laganas, situată la doar 5 km de capitala Zante şi la 3 km de aeroport.

Relaxare, la malul mării

Plaja lungă de nisip, continuarea naturală a celei din Laganas, cu ape puţin adânci, de un albastru cristalin, este protejată de Parcul Naţional Marin, deoarece aceasta este o zonă în care ţestoasele Caretta Caretta îşi depun ouăle în nisip, pe parcursul verii. Cuiburile sunt protejate de către ecologişti şi, prin urmare, există unele zone de pe plajă în afara limitelor pentru turişti, în care nu sunt permise umbrelele sau şezlongurile. Staţiunea Kalamaki se întinde pe o suprafaţă acoperită cu o vegetaţie luxuriantă, plantaţii de măslini, pini şi diverşi arbuşti, iar marea vine să completeze tabloul perfect de vacanţă.

Facilităţile întâlnite aici sunt ideale pentru satisfacerea tuturor turiştilor, de la diverse tipuri de cazare, până la magazine, taverne tradiţionale, restaurante moderne, centre pentru închirierea bicicletelor, sau pentru sporturi nautice, un parc acvatic, un mini-club de golf, un centru de călărie, şi o mulțime de alte activităţi.

Bucuria iubitorilor de viteză

Fiecare turist se poate bucura de o experienţă unică în vacanţă pe insula Zakynthos. Amplasată de-a lungul drumului principal care merge din Kalamaki până în Laganas, Formula Zante Go Kart este singura pistă profesionistă de curse de pe insulă, locul ideal pentru grupuri de prieteni sau familii care doresc să se bucure de o experienţă uimitoare. Selecţia mare de vehicule vine să mulţumească fiecare categorie de vârstă şi de interes în ceea ce priveşte puterea maşinilor.

de Geanina Ichim

Sejur Zakynthos

Hotel Majestic 4*- de la 299 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu all inclusive, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro, sau la telefon 021.270.00.99.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber