(P) Jeep Safari în deșert. Explorează tărâmul necunoscut al Egiptului

Oaze în inima întinderilor nesfârșite, sate de beduini cu tradiții unice, roci albe sculptate de vânt și timp, piramide magnifice și faraoni… Cam așa ar putea fi descrisă una dintre cele mai iubite destinații ale lumii. Egipt este țara pe care o poți descoperi în nenumărate feluri, însă cel mai bun mod de a o explora este la o plimbare cu jeep-ul în deșert.

egipt

Intim și impresionant

Majoritatea excursiilor de tip jeep-safari sunt de o jumătate de zi și se organizează în partea cea mai impresionantă a deșertului – zona cu stânci impunătoare, înconjurate de oaze de relaxare.

Deșertul poate fi necunoscut chiar și pentru cel mai experimentat beduin care te va însoți în călătoria ta, tocmai din acest motiv te sfătuim să fii foarte atent și bine pregătit încă de la plecarea din hotel. Nu uita sticla cu apă, pălăria și ochelarii de soare, și încălțările cât mai confortabile (în niciun caz șlapi sau sandale). După ce te-ai echipat corespunzător, ești gata să străbați imensele formațiuni stâncoase și dunele deșertice.

Seri tradiționale în satele de beduini

Aventura include câteva popasuri în cele mai frumoase zone unde poți admira în tihnă frumusețea tăcută a deșertului, poți face fotografii sau te poți odihni pentru câteva momente. Pentru ca mai apoi să o iei de la capăt, oprindu-te doar la apus pentru a admira în liniște cel mai frumos moment al zilei, atunci când soarele adoarme sărutat de nisipul sclipitor al Egiptului.

Turul safari include și  o seară tradițională într-un sat de beduini sau într-o oază, în funcție de preferințe. Totodată, o masă tipic egipteană cu friptură de cămilă sau de capră, brânzeturi, orez și legume picante, dansuri beduine în jurul unui foc de tabără, povești de viață și o reprezentație de melodii tradiționale.

de Mădălina Isar

 

OFERTE TURISTICE EGIPT

Hurghada:

Three Corners Empire Hotel 3*, demipensiune/All Inclusive – de la 295 euro/persoană/sejur (disponibil în programul Senior Voyage 2015-2016)Seagull 4*, All Inclusive – de la 475 euro/persoană/sejur

Movenpick Resort Hurghada 5* – 494 euro/persoană/sejur

Sharm el-Sheikh

Faranna Heights Resort 4*, demipensiune/All Inclusive – de la 295 euro/persoană/sejur (disponibil în programul Senior Voyage 2015-2016)

Kiroseiz Aqua Park 5*, All Inclusive – de la 481 euro/persoană/sejur

Regency Plaza Aqua Park 5*, All Inclusive – de la 488 euro/persoană/sejur

Servicii incluse: bilet de avion – cursă directă charter, 7 nopți de cazare, masă în funcţie de oferta hotelului, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistență turistică în limba română. Detalii pe www.christiantour.ro sau la telefon 021.270.00.99.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber