(P) De ce este Bușteni de fiecare dată o destinație la modă?

Gata să evadezi oricând din cotidian și să pășești pe plaiurile mioritice, orășelul de pe Valea Prahovei poate fi cea mai bună alegere dacă tânjești după momente inedite alături de cei dragi. Prietenos și cochet, Bușteni se laudă cu munți semeți, văi luxuriante și o mulțime de obiective turistice.

Villa Ermitage

Villa Ermitage, locul perfect unde poți scăpa de griji

Pentru că este cea mai prietenoasă locație din inima orașului Bușteni, Villa Ermitage își așteaptă turiștii cu oferte imbatabile și cadouri minunate. Aflată pe platoul Palanca lângă Mănăstirea Caraiman, la poalele munților și înconjurată de poienițe incredibile, vila te surprinde într-un mod plăcut mai ales prin posibilitățile nenumărate de petrecere a timpului liber.

Poți porni în explorarea traseelor montane alături de ghizii vilei cu mașinile de teren 4×4, să te distrezi în grădină la un grătar cu prietenii sau să te relaxezi în zona de wellness cu jacuzzi, saună și fotoliu de masaj. Dacă ești mare amator de sporturi montane, ai o mulțime de variante, fie să străbați crestele munților la o drumeție, fie să te aventurezi în parcul Escapade Adventure Park unde poți să tragi cu arcul, să te dai cu tiroliana sau să joci paintball în padure.

Orașul care păstrează minuni ale naturii și comori istorice

Bușteni este orașul unde modernitatea și istoria sunt combinate armonios, păstrând un aer ușor învechit și construcții boierești care te vor încânta. Cea mai renumită clădire istorică este Castelul Cantacuzino în stil elegant neobrâncovenesc, ridicată în anul 1911 de către Grigore Cantacuzino, zis Nababu. În imediata apropiere se află și Biserica de lemn a Castelului Cantacuzino, realizată în stil maramureșean, în anul 1800. În inima orașului, vei găsi un edificiu somptuos – Casa Româno-Franceză, ceva mai recentă dar la fel de încântătoare.

Dar Bușteni ascunde o mulțime de locuri care așteaptă în tihnă pentru a fi explorate. Vizitează minunile naturii – Babele, Sfinxul, Cascada Caraiman, Abruptul Bucegilor, Rezervația Botanică Vârful Omu, Stanca Broasca cu cei trei pui etc.

de Mădălina Isar

 

Sejur Bușteni 

Villa Ermitage Pachet Vară – de la 500 ron/sejur/persoană, 5 nopți de cazare/ 665 ron/sejur/persoană, 7 nopți de cazare cu mic dejun continental pentru două persoane, bonuri valorice (150 ron/210 ron), cadou – o sticlă de vin. Detalii pe www.villaermitage.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber