(P) Insula Creta, destinaţia favorită pentru iubitorii de soare şi mare

Creta este una dintre cele mai frumoase destinaţii de vacanţă pentru cei care doresc să se bucure de clipe minunate pe plajele aurii cu nisip fin, scăldate de ape de cristal, într-o atmosferă relaxantă şi primitoare. Oricare ar fi stațiunea pe care o alegi pentru a-ţi petrece vacanţa, aflate în cele patru mari prefecturi, Chania, Rethimno, Heraklion şi Lasithi, cu siguranţă că vei găsi aici locul potrivit în care să te simţi minunat.

Creta

Cele mai frumoase atracţii ale insulei Creta

Organizate sau retrase, accesibile sau ascunse, acoperite cu nisip sau pietriş, fiecare plajă de pe insula Creta are ceva special de oferit. Găsirea plajei perfecte nu va fi o problemă pentru turişti, deoarece insula dispune de locuri foarte frumoase şi curate. Insula Creta devine foarte populară în timpul verii, şi nu doar datorită plajelor, ci şi pentru stilul de viaţă tradiţional al localnicilor şi natura splendidă, caracterizată de o vegetaţie luxuriantă, dealuri acoperite de păduri de pini, plantaţii de măslini şi viţă-de-vie.

Plaje de top ale insulei Creta

Printre cele mai inspirate excursii, care te vor impresiona cu privelişti uluitoare, sunt acelea la Balos, Elafonissi şi Falassarna, în Chania, Preveli în Rethimno sau Vai în Lassithi, unde te vor uimi frumuseţile naturale ale împrejurimilor şi apa exotică, limpede, cu nuanţe de diamant, sub razele fierbinţi ale soarelui.

Una dintre cele mai exotice plaje cu nisip din Creta este Balos, un loc minunat din regiunea Chania, cu ape de cristal, plajă comparată cu cele mai spectaculoase plaje din Caraibe, o  zonă superbă ce îşi uimeşte vizitatorii cu frumuseţile naturale ce o înconjoară. Alte plaje de top a insulei Creta sunt Elafonissi, poziţionată în cel mai vestic punct al insulei, precum şi Falassarna, o lungă întindere cu nisip auriu.

de Geanina Ichim

Sejur Creta 

Hotel Astir Beach 4*- de la 395 euro/persoana, 7 nopți de cazare cu demipensiune, transport cu avionul, transferuri, asistență turistică. Detalii pe www.christiantour.ro, sau la telefon 021.270.00.99.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber