(P) În 2016, se poartă vacanțele cu folos!

Turiștii vor să se relaxeze în vacanță și să se întoarcă din călătorie cu amintiri de neuitat. Dar le mai place ceva! Să aibă de câștigat și copiii de pe urma acestei experiențe.

Asta reiese din statisticile tour operatorului Malta Travel, care arată că tot mai multe familii de români aleg vacanțe la mare în arhipelagul maltez, în timpul cărora copiii beneficiază de gratuitate, iar adolescenții de cursuri Berlitz de limbă engleză.

Malta 3

Frumusețea naturală, istoria impresionantă și distracțiile au făcut din Malta, micul arhipelag din sudul Mediteranei, o destinație tot mai căutată pentru vacanțe. Dar și școlile de limbă engleză, recunoscute ca fiind printre cele mai bune din Europa, atestate și certificate internațional. Acestea sunt destinate tinerilor care doresc să petreacă o vacanță de vis la mare, să-și perfecționeze cunoștințele de limba engleză și să-și facă prieteni în toată lumea.

Malta 2

Desigur, părinții nu-și lasă copiii să plece singuri, mai ales dacă n-au împlinit încă 18 ani, ci îi însoțesc în Malta, profitând de săptămâna lor de cursuri și distracție pentru a se relaxa. „Avem rezervări pentru acest tip de vacanțe încă de toamna și ne așteptăm ca în acest an, numărul cererilor pentru cursurile de limbă engleză la Berlitz Language Centre să devină mult mai mare.

Programul durează o săptămână, la fel ca un sejur obișnuit în Malta, și constă în patru lecții pe zi (20 de lecții pe săptămână) a câte 45 de minute fiecare, cu 15 minute pauză între ele. Acestea sunt programate în timpul dimineții, în funcție de nivelul inițial de cunoaștere a limbii engleze pe care îl are fiecare student', ne-a declarat Mark Neville Faruggia, directorul Malta Travel.

Potrivit acestuia, grupele sunt alcătuite din maximum 15 cursanți, care au acces la Internet în timpul cursurilor, iar la final, dacă participă la 80% din lecții, primesc un certificat de absolvire recunoscut internațional. Sălile de curs se află în zona Paceville, cea mai animată parte a stațiunii St Julians, așa că tot aici se pot delecta și părinții cu o cafea aromată, o pizza sau cu o incursiune prin mall, până termină cei mici orele de engleză, ca să-și poată face programul împreună.

Malta 4

După succesul de care s-a bucurat anul trecut, malta.ro a reactivat și în 2016 oferta 'copilul călătorește gratis în Malta', datorită căreia cei mici s-au bucurat de transport cu Air Malta, cazare și mic dejun gratuit, dacă au fost cazați în cameră cu părinții. Cazarea se va face în acest an la hotelurile Pergola și Solana, din Mellieha, ambele de 4 stele, iar prețurile pornesc de la 380 de euro/adult.

Malta

Potrivit directorului Malta Travel, numărul persoanelor care au rezervat o vacanță în Malta în ultimul an a crescut cu aproape 20% față de anul trecut, la un preț mediu de 300 de euro/persoană. Statisticile arată că cei aproximativ 5.000 de turiști care merg anual în arhipelag preferă perioada cuprinsă între lunile mai și octombrie.

 

Ofertă hotel Soreda 4* ( confort 3*) de la 367 euro/ sejur/ all inclusive
Ofertă hotel 5* : Excelsior de la 594 euro/ sejur/ mic dejun

TARIFUL PE PACHET INCLUDE:
Ø    7 NOPȚI CAZARE (cu regimul de masă specificat) / 7 ZILE
Ø    AVION CHARTER BUCUREȘTI/ MALTA/BUCUREȘTI – AIR MALTA: Airbus (168/
180 locuri)
Ø    ASISTENȚĂ TURISTICĂ ÎN LIMBA ROMÂNĂ
Ø    BAGAJ DE CALĂ 20 KG / PERSOANĂ
Ø    BAGAJ DE MÂNĂ 10 KG / PERSOANĂ
Ø    O EXCURSIE LOCALĂ

NU SUNT INCLUSE:
Ø    Taxe Aeroport – 95 EURO / PERS.handling inclus – obligatorii (inclusiv
copii) / COPIII 0-1,99 ANI (INFANTI) platesc 25 euro
Ø    TRANSFER AEROPORT – HOTEL ȘI RETUR: 10 EURO/ PERSOANĂ/ DUS-ÎNTORS
Ø    Asigurarea Medicală – 36 LEI – opțională
Ø    Asigurare turist plus premium (recomandată) –  71 lei (valabilă
pentru 8 zile)
Ø    BĂUTURILE LA SUPLIMENTUL DE MASĂ

logo Malta

MALTA TRAVEL

Adresa: Str. Pitar Moș nr. 29, et.1, ap. 23C, sector 1, București
Telefon/Fax: 021/318.59.93021/318.59.92
Mobil: 0722.626.903; E-mail: maltaltd@malta.ro

Website: www.malta.rowww.excursiimalta.ro

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber