(P) Evenimente muzicale şi sportive, în Cluj-Napoca

Cluj-Napoca este unul dintre orașele cele mai active din punct de vedere al evenimentelor care se organizează aici, din România. Pe toată perioada anului, dar mai ales în sezonul estival au loc festivaluri muzicale, campionate și întreceri sportive, târguri meșteșugărești și gastronomice, dar și diverse evenimente tradiționale.

Cluj

Muzică, distracţie şi voie bună în Bonţida

Pe tot parcursul anului, judeţul Cluj este gazdă a numeroase evenimente muzicale deosebite, renumite şi în afara graniţelor ţării, unde să te relaxezi şi să te bucuri de invitaţi deosebiţi. Electric Castle Festival este unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică electronică din România, ce te aşteaptă cu o experienţă autentică, într-un decor uluitor, ce se desfăşoară la Castelul Bánffy din Bonţida, aflat la aproximativ 30 km de oraşul Cluj-Napoca.

Anul acesta, la cea de-a treia ediţie, în perioada 14 iulie – 18 iulie, cele şase scene vor primi peste 150 de artişti, iar experienţa promite a fi una deosebită, care se extinde dincolo de concerte. Evenimentele sunt însoţite şi de diferite activităţi pe durata întregii zile, menite să te inducă în spiritul istoric, îmbinat cu grandoarea şi modernismul locurilor. Participă la workshopurile special organizate şi la activităţile de sporturi extreme, care îţi vor asigura experienţe unice. Preţul unui bilet este de 171,72 lei/zi, iar pentru acces la toate cele patru zile de 430,92 lei.

Susţine echipa României la Cupa Davis!

Cluj-Napoca are onoarea de a găzdui meciurile din 15-17 iulie de la Cupa Davis, unde echipa României o va întâlni pe cea a Spaniei, la Sala Polivalentă. Meciurile vor conta pentru turul al doilea al Grupei I al zonei Europa-Africa din cadrul Cupei Davis BNP Paribas.

Primele două meciuri de simplu vor avea loc vineri, sâmbătă vei putea asista la meciul de dublu, iar duminică celelalte două meciuri de simplu. Căpitanul Andrei Pavel a anunţat componenţa lotului României, în care i-a inclus pe Marius Copil, Adrian Ungur, Horia Tecău şi Florin Mergea. Preţul unui bilet este de 90 lei/zi.

de Geanina Ichim

Curse turistice cu autocarul in Cluj-Napoca. Bilete incepand de la 1 euro (fara tva) pe sens. Detalii pe www.mementobus.com. In premiera, acum poti achita calatoria si prin SMS la nr. 7470

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Timp Liber