(P) Escapadă de poveste într-un colț unic de natură

Mici maluri se întind ca niște panglici de-a lungul apelor de smarald ale Deltei Dunării, fiind brodate de plante dintre cele mai diverse, stuf, papură, rogoz sau salcii plângătoare, în care își fac cuib mai bine de 300 de specii de păsări rare, reprezentând 81% din avifauna României. Delta Dunării este o oază de relaxare pentru turiștii din toate colțurile Europei.

Delta Dunarii

Paradisul îl găsești la aproximativ 5 ore distanță de București

Miile de cuiburi construite în stufăriș sau zăvoaie, concertul fantastic al păsărilor, spectacolul unic dat de stolurile de cormorani și pescăruși pe cerul albastru, de pelicanii care prind pește ori de plimbările elegante ale lebedelor pe ape, fac din Deltă un rai al iubitorilor de natură. Și cum să nu te îndrăgostești de acest loc inclus în patrimoniul mondial UNESCO încă din anul 1991, și declarat singura rezervație a biosferei din lume?

Dacă paradisul chiar există, îți spunem noi că acesta este Delta Dunării… cu lacuri de smarald care la apus capătă culori de roșu sângeriu, oranj și violet, cu ale sale canale garnisite de plante diverse, unde liniștea domnește, fiind întreruptă doar de ciripitul păsărilor sau de corul brotăceilor.   

Resortul din inima paradisului

Poziționat într-un cadru ireal din Delta Dunării, la confluența dintre brațul Sfântu Gheorghe și canalul Uzlina, Gulliver Delta Resort este hotelul care îți va oferi momente de vacanță de neuitat. Poți alege să explorezi frumusețile sălbatice ale rezervației la o plimbare pe canale sau pe lacuri, să descoperi plajele sălbatice de la Sulina, cea mai nordică pădure subtropicală din Europa- Letea, unde poți să admiri liane lungi de 25 de metri încolăcite de trunchiurile unor arbori seculari, ori caii sălbatici care străbat dune uriașe de nisip. Sau de ce nu, te poți relaxa la piscină ori la pescuit, direct de pe pontoanele amenajate în cadrul complexului.

 de Mădălina Isar

Ofertă specială Delta Dunării 

Hotel Gulliver Delta Resort 3*- de la 599 lei/persoană, 3 nopți de cazare cu masa transport cu autocarul, transfer cu barca de la Murighiol la Uzlina, acces gratuit la piscină și la locul de joacă pentru copii. *Ofertă specială: bonus pensiune completă+all-inclusive! Detalii pe www.gullivertours.ro , call center 021 794 75 07.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Timp Liber