(P) E! vă invită la evenimentele anului în cadrul emisiunii Overserved with Lisa Vanderpump în premieră din 28 martie, de la 23:00

(P) E! vă invită la evenimentele anului în cadrul emisiunii Overserved with Lisa Vanderpump în premieră din 28 martie, de la 23:00

Seria o urmărește pe Vanderpump cum organizează petreceri intime în exterior pentru vedete ca: Iggy Azalea, Jeff Lewis, Joel McHale, Lala Kent, Margaret Cho, Mario Lopez, Sheryl Underwood, Steve-O, Tori Spelling și alții.

Televiziunea E! îi poartă pe telespectatori în cealaltă parte a lumii, cea care abundă în diamante și rosé, prin intermediul emisiunii Overserved with Lisa Vanderpump, în premieră de pe 28 martie, de la 23:00. În fiecare episod de 30 de minute, gazda invită publicul în extravaganta grădină de la Villa Rosa pentru o seară plină de surprize și confesiuni, alături de două-trei vedete, ce vor lua parte la o noapte de neuitat plină cocktailuri, jocuri și preparate delicioase concepute în întregime de către însăși Lisa.

Temele petrecerilor pleacă de la Diva Tea', Beverly Hills Comfort Food' și Ladies who Brunch' și ajung la escapade' în Cabo, Toscana sau Japonia. Lisa se folosește de stilul ei cosmopolit, pe care îl transpune în toate aspectele festivităților. Fie că servește ceai și conversație sau jocurile Lisei precum Rosé Pong' Diva Croquet' și preferatul casei, Get Pumped', ea reușește să îi amuze pe invitați și îi determină să dezvăluie secrete șocante.

Printre vedetele invitate în acest sezon se numără: Anna Camp, Cheryl Burke, Cheryl Hines, Gabriel Iglesias, Iggy Azalea, Jaleel White, James Kennedy, Jeannie Mai, Jeff Lewis, Jim Jeffries, Joel McHale, Kym Whitley, Lala Kent, Lance Bass, Loni Love, Margaret Cho, Mario Lopez, Meagan Good, Sheryl Underwood, Steve-O, Dr. Terry Dubrow și Heather Dubrow, Tori Spelling, Trixie Mattel și Vivica A. Fox.

Overserved with Lisa Vanderpump este produs de Evolution Media, iar producători executivi sunt: Douglas Ross, Alex Baskin, Lisa Vanderpump, Aliyah Silverstein, Bill Langworthy, și Brian McCarthy.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Timp Liber