(P) Distracții fără sfârșit în Satul de Vacanță, din Mamaia

În nordul oraşului Constanţa, pe coasta de vest a Mării Negre, te aşteaptă staţiunea Mamaia, una dintre cele mai pline de viaţă şi mai atractive staţiuni ale litoralului românesc, un loc minunat cu oportunităţi de divertisment pe parcursul zilei şi nopţi de pomină pe ringurile de dans.

Mamaia

Distacţie la malul mării

Plaje întinse cu nisip fin, ape puţin adânci, cu intrare lină în mare, ce face staţiunea ideală pentru familiile cu copii, petreceri până la răsăritul soarelui, stropite cu cocktailuri colorate şi numeroase idei de activităţi distractive te aşteaptă în Mamaia.

Unul dintre locurile preferate de copii şi părinţi, dar şi de tinerii dornici de distracţie, este parcul acvatic Aqua Magic, aproape de staţia de Telegondolă, întins pe o suprafaţă impresionantă de aproape 3 hectare, ce te aşteaptă să te distrezi în piscine şi pe tobogane.

Satul de vacanţă plin de viaţă

Una dintre cele mai interesante atracţii ale staţiunii Mamaia este Satul de Vacanţă, o zonă pitorească, agitată şi aglomerată, care oferă ceva interesant pentru fiecare vizitator, de la restaurante tradiţionale, frumos decorate, până la magazine pentru toate gusturile, cu suveniruri, îmbrăcăminte sau bijuterii.

Conceput iniţial ca un complex de localuri cu specific divers al provinciilor ţării, vei putea observa în Satul de Vacanţă urme ale acestui plan prin numele sugestive ale restaurantelor, Casa Argeşeană, Casa Vâlceană sau Casa Dobrogeană, la care s-au adăugat de-a lungul timpului numeroase alte restaurante, inclusiv cu specific internaţional, restaurante şi tarabe de tot felul.

Cea mai importantă atracţie a Satului de Vacanţă, preferata copiilor şi a adulţilor deopotrivă, este parcul de distracţii Luna Park, ce te atrage cu luminile colorate, cu muzica zgomotoasă, şi cu instalaţii pregătite pentru toate vârstele, de la carusel pentru cei mai mici, trenuleţe şi maşini, şi alte senzaţii tari pentru adulţi, precum roller coaster-ul, ciocanele sau centrifuga. Roata Mare este ideală pentru a te bucura de panorama impresionantă asupra mării şi a întregii staţiuni Mamaia, precum şi a oraşului Constanţa.

de Geanina Ichim

Curse turistice cu autocarul – Litoralul Românesc. Bilete începând de la 1 euro (fără tva) pe sens. În premieră, acum poți achita călătoria și prin SMS la numărul 7470. Detalii pe www.mementobus.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber