(P) Circuite de go-kart, parasailing sau scuba diving, în Sunny Beach

Staţiunea Sunny Beach din Bulgaria este una dintre cele mai apreciate destinaţii de vacanţă pentru români, care se pot bucura la preţuri accesibile de plaje superbe cu nisip fin şi de apele curate ale Mării Negre.

Sunny Beach

Alege Sunny Beach pentru un sejur liniştit sau o escapadă de weekend şi experimentează o parte din cultura bulgară autentică, cu petreceri până în zori, dar şi un loc minunat pentru a explora locuri de interes istoric şi cultural, care îţi va oferi numeroase modalităţi de distracţie.

Distracţie până în zori

Sunny Beach este una dintre destinaţiile de top de pe coasta Mării Negre pentru cei care doresc să petreacă până la răsăritul soarelui, fiind foarte atractivă în rândul tinerilor, mai ales că viaţa de noapte este şi foarte accesibilă în această zonă.

În plus, diversitatea modurilor de a petrece va face ca întreaga vacanţă să fie una de vis, fie că alegi să dansezi până dimineaţă într-un club cosmopolit, pe unul dintre barurile de pe plajă sau o petrecere în mijlocul mării, pe un vas special organizat pentru turişti şi localnici.

Vizitatorii care îşi petrec vacanţa în Sunny Beach se pot bucura de o serie de activităţi minunate, graţie facilităţilor excelente pentru sporturi acvatice, de la cele obişnuite, până la unele extreme, cum ar fi banana, schi nautic sau parasailing. Intră într-un joc de volei pe plajă, în locurile special amenajate cu plase, sau experimentează circuitul go-kart de la ieşirea din staţiune, unde adrenalina este la cote maxime.

Dacă ești pasionat de scufundări, ai posibilitatea să practici acest sport la adâncimi diverse în funcție de experiență. Se găsesc mai multe centre unde poți lua cursuri sau închiria echipamentul necesar pentru scuba diving.

Atracţii în împrejurimi

Bulgarii sunt renumiţi pentru soiurile selecte de vinuri cu care îşi impresionează turiştii.  Pentru a te bucura de o experienţă completă, vizitează Chateau Medovo, situat la 12 km de Sunny Beach, unde te aşteaptă Crama Medovo pentru a descoperi vinurile tradiţionale, roşii sau albe. Începe cu o degustre a vinurilor clasice şi premium şi continuă în forţă, cu rachiurile locale şi coniacurile aromate.

În plus, aici te vei bucura şi de împrejurimile armonioase ale complexului etnografic, alcătuit din case construite într-un stil vechi bulgăresc, ideal pentru a petrece o după-amiază relaxantă.

de Geanina Ichim

Curse turistice cu autocarul – Litoral Bulgaria. Bilete începând de la 12,50 euro (fără tva) pe sens. În premieră, acum poți achita călătoria și prin SMS la numărul 7470. Detalii pe www.mementobus.com.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber