(P) Deja e mai bine: poți aduce aromele inconfundabile ale copilăriei și lumea ei pastelată, direct acasă

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

În cartea secretă a frumuseții femeii se vorbește despre un soi de alchimie, o rețetă magică, păstrată și dăruită mai departe, de milenii, din mamă în fiică. Avon scrie în continuare capitole întregi în această carte-sanctuar și ne arată pas cu pas, că fiecare prag al vieții și al vârstei se trece cu grație, înțelepciune și cu știința de a te reinventa în orice situație, în orice vremuri, oricât de dificile sunt furtunile care ne umbresc privirile. Am învățat de la AVON că frumusețea noastră se reinventează ciclic. Și că de noi depinde să-i oferim mici tușe de culoare, noi arome îmbietoare și delicate valuri de prospețime.

De acum, prin home-delivery, ai produsele Avon la un click distanță. Trebuie doar să răsfoiești broșura Avon on line, să-ți organizezi opțiunile (pentru că sunt multe), să ceri amănuntele care te interesează reprezentantului Avon și ai minunile dorite direct la tine acasă.

Eu am retrăit o lume de senzații cu crâmpeie de amintiri și aduceri aminte, doar adulmecând cu ochii închiși aroma delicată oferită de gama Avon Collections Powerful Colors: Lila, Roseta și Violeta.

Să fii de neuitat…

Se spune că e nevoie de câte puțin din fiecare sentiment aducător de bine și liniște. Că este un melanj de zâmbet ghiduș din colțul gurii, la care se adaugă o boare parfumată de flori și rouă, obraz vesel, fie el și brăzdat de timp și înțelepciune, licăr de prospețime în ochi și mereu capul sus și coloana dreaptă. Și peste toate adăugăm un strop de apă de toaletă LILA  cu aroma unică a florii de crin, floare regală și suverană.

Să fii echilibrată…

Curiozitatea de a cunoaște de-ce-ul lucrurilor te-a adus mai aproape de esență. O femeie care știe să vadă minunatele detalii ale drumului pe care merge este o femeie care știe să facă diferența. Floarea delicată a violetei îmbinată cu siajul sofisticat al aromei de patchouli creează un scut care protejează și ademenește. Un paradox al echilibrului concentrat în apa de toaletă Violeta.

Să fii rafinată…

Nu există nimic mai periculos pentru simțuri ca nostalgia și întreaga panoplie de trăiri care vin tăvălug peste tine când ceva, orice, un stimul, trezește în tine amintiri, culori, sentimente uitate și presupus pierdute. ROSETA, apa de toaletă din colecția Avon Collection Powerful Flowers miroase ca-n prima zi de școală, ca îmbrățișarea bunicii, ca prăjitura care inundă casa cu aroma ei, miroase a copil mic proaspăt îmbăiat și-ți aduce aminte de acorduri vechi de pian sau vioară, cine mai știe…?

Pentru ea și el, pentru amândoi, am descoperit atracția la puterea ONE

Se pune un strop de cardamon, două boabe de cafea, se adaugă pasiune și scrâșnet din dinți, se zdrobesc smochine și se pun la dospit, se stropește cu zeamă de lime și pune în două boluri fără culoare, fără artificii inutile și fără sclipici. Simplu și direct. Un parfum pentru doi. Doi pentru un singur parfum. Apa de parfum ONE de la Avon îți oferă un siaj magnetic, unisex, halucinant, ca o conexiune dincolo de limite.

Toate, la un click distanță.

Distillery Color

Se spune că în noua gamă Distillery Color de la Avon nuanțele pastel sunt împrumutate direct de pe șevaletul pictorilor. Poate de aceea în întreaga gamă întâlnim adierea de culoare care mângâie delicat detaliile. Avon le-a luat direct de pe șevalet special pentru noi, femeile care ne dorim un look diafan dar sofisticat, cele care ne machiem zilnic fără a ne ascunde de noi însene, noi cele care iubim lumina, culorile blânde și îndulcite cu miere și lapte.

 Intră pewww.avon.ro sau sună-ți reprezentantul AVON pentru a-ți face o bucurie pe care, cu siguranță o meriți din plin. Experiența home delivery este tot ceea ce ai nevoie pentru a încântare acum la început de vara.

Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Frumusete