(P) Lenjeria intimă, un produs vestimentar important pentru confortul de zi cu zi

(P) Lenjeria intimă, un produs vestimentar important pentru confortul de zi cu zi

Lenjeria intimă este la fel de importantă precum este și ținuta pe care alegem să o purtăm, chiar dacă această nu este la vedere, ea reprezintă în fond baza vestimentației. Confortul nu reiese întotdeauna numai din ținutele propriu zise, care se află la vedere, ci și din cele care se văd mai puțin sau chiar deloc. Scopul principal al lenjeriei intime nu este acela de a ne completa estetic ținutele vestimentare, ci mai degrabă aceasta are menirea de a ne oferi confort pe durata întregii zile. Găsirea lenjeriei perfecte a reprezentat dintotdeauna o provocare de zile mari pentru femeile din lumea întreagă având în vedere că alegerea acesteia nu se poate face doar după un singur criteriu de selecție, ci în ecuație intră desigur mult mai multe. Lenjeria intimă deși nu este la vedere, ea ne poate ajuta să ne simțim mult mai încrezătoare în noi, mai confortabil și desigur mai frumoase. Deși rareori vorbim despre ținuta intimă având în vedere că încă este adesea considerat un subiect tabu sau un subiect mult prea personal, în realitate, lenjeria intimă este un lucru pe care îl folosim fiecare dintre noi.

În momentul actual putem spune că avem la dispoziție posibilități nelimitate atunci când vorbim despre lenjerie intimă având în vedere că aceastăapoate avea o varietate de design-uri, mărimi, forme și culori, astfel că este esențial ca întotdeauna să ne asigurăm că o alegem pe cea care corespunde cât mai bine cu nevoile noastre. Pentru că știm cât de complicate pot deveni lucrurile atunci când vorbim despre ținute și confort, am pregătit pentru tine o listă cu câteva dintre cele mai importante criterii de selecție la care poți apela atunci când îți dorești să alegi piesele de lenjerie intimă perfectă pentru nevoile tale.

Calitatea materialelor

Deși lenjeria intimă se regăsește într-o diversitate ce poate depăși orice imaginație, una dintre cele mai importante diferențe care apar între acestea este calitatea materialului. Având în vedere că vorbim totuși despre un produs cu o importanță majoră pentru confortul nostru din viața de zi cu zi, recomandarea este aceea de a opta pentru materiale de calitate, materiale cât mai naturale, ceea ce scade considerabil riscul de apariție al alergiilor și oferă desigur și un grad de confort mult mai ridicat.

Mărimea

Alegerea corectă a lenjeriei intime persupune în același timp și alegerea unei mărimi corespunzătoare a acesteia. Uneori poate că un anumit model îți atrage atenția, însă este esențial să te asiguri că acesta este pe măsura ta, pentru că altmineri, pe lângă disconfort, poți fi pusă totodată și în situații mai puțîn plăcute. Dacă vorbim spre exemplu despre sutien, unul mai mic va strânge pielea spatelui și aceasta să se vadă prin cămașă sau bluza purtată, aspect nu tocmai plăcut.

Culoarea

Deși poate culoarea nu reprezintă un criteriu de selecție foarte important dacă vorbim în general despre alegerea lenjeriei intime, este totuși un aspect căruia este necesar să îi acordăm atenție, oricât de subiectiv este el. Lenjeria intimă deși nu este la vedere, într-un cadru intim, ea joacă un rol deosebit de important. Este esențial ca tu să te simți în orice moment mult mai încrezătoare în tine și să te bucuri din plin de confort, indiferent de împrejurări.

Design

Rolul lenjeriei intime nu este doar acela de a ne oferi confort, astfel că ori de câte ori ne dorim să ne simțim mai sexy, cel mai probabil lenjeria intimă este lucrul căruia trebuie să îi acordăm cea mai mare atenție, chiar dacă acesta este un lucru care ne face doar pe noi să ne simțim mai bine în pielea noastră.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Advertorial