(P) Cum obții bucle perfecte în doar câteva minute

(P) Cum obții bucle perfecte în doar câteva minute

Preocuparea pentru înfățișare este, fără îndoială, una dintre principalele preocupări ale oricărei femei. Iar o coafură fără cusur este o condiție obligatorie a lookului îngrijit. 

Însă viața trăită pe repede înainte nu ne permite, de cele mai multe ori, să rupem din programul nostru câteva ore pe care să le dedicăm unei sesiuni de hairstyling profesionist. Ca să nu mai aducem în discuție problema banilor, cel puțin la fel de importantă ca cea a lipsei de timp.

Doamnelor care nu au nici timp, nici resurse financiare impresionante, BaBylissParis le propune să accepte provocarea de a încerca ondulatorul automat Curl Secret 2 Volume&Curl. Să recunoaștem: părul creț, buclat sau ondulat a fost întotdeauna atrăgător, chiar dacă interesul modei pentru el a fost fluctuant de-a lungul timpului.

Cu ce este diferit Curl Secret 2 față de alte ondulatoare

Curl Secret 2 este un ondulator automat. Spre deosebire de ondulatoarele clasice, cele automate sunt mult mai rapide și mai precise. Tot ce trebuie să faci este să inserezi capătul șuviței dorite și să aștepți terminarea automată a procesului, care va fi urmată de cererea inserării unei șuvițe noi.

Avantajele acestui ondulator în fața ondulatoarelor clasice sunt, așadar:

  • Rapiditate: Te poți aranja în doar câteva minute. Buclele se realizează în câteva secunde, iar întreaga coafură esta gata într-un timp foarte scurt.
  • Ușurință în utilizare: Coafarea se realizează rapid, pe părul uscat, astfel:- Strânge părul cu o clamă și începe coafarea cu șuvițele de dedesubt;- Selectează capul dorit, cel de 25 mm sau cel de 35 mm;- Alege o șuviță de păr lată de până la 3 cm;- Poziționează ondulatorul cu cavitatea formată de cilindru în jos și îndreptată spre cap;- Cu mâna liberă, prinde șuvița de la vârf și introdu-o în deschizătură;

    – Pentru a preveni blocarea aparatului, asigură-te că niciun fir de păr nu a rămas pe afară.

  • Diversitate: Poți realiza până la 36 de tipuri de bucle în funcție de capul ales (25 mm sau 35 mm) și de combinația de funcții selectate (temperatură, timp de ondulare, direcție de ondulare). Capul de 25 mm permite ondularea unor șuvițe subțiri pentru a obține bucle strânse. Capul de 35 mm permite ondularea unor șuvițe mai mari, de până la 3 cm lățime, pentru a obține bucle lejere.
  • Protejarea firului de păr: Coafarea părului cu Curl Secret 2 înseamnă mai mult decât rapiditate și ușurință în utilizare. Producătorii ondulatorului au avut în vedere și protejarea firului de păr, posibilă datorită funcției ionice cu care a fost prevăzut.

Ondulatorul Curl Secret 2 de la BabBylissParis este un produs-cheie pentru aranjarea părului și orice femeie care ține la imaginea sa ar trebui să-l aibă în casă. Este o investiție de viitor, căci buclele sunt atemporale.

Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro