(P) Creează amintiri cu brățările Lovebird

Tehnologia avansată ne permite să imortalizăm imediat evenimente speciale din viața noastră, însă nu trebuie să ne limităm doar la poze. Gama de Bijuterii Lovebird îți permite să creezi amintiri pe care să le porți mereu cu tine, împreună cu gânduri bune și sentimente plăcute.

bratari lovebird

Dintre acestea, brățările Lovebird sunt clar printre preferatele tuturor. Diversitatea de modele, pe lănțișoare din aur sau argint, sau pe șnur viu-colorat, le face disponibile pentru toate gusturile. Iar charm-urile le conferă o calitate aparte – aceea de a dobândi o semnificație aparte pentru fiecare persoană care le poartă. Ele ajung să transmită un mesaj sau o stare pozitivă.

Brățările pe lanț din aur sau argint se potrivesc perfect firilor elegante. Persoanele religioase pot alege brățările cu charm-uri cu cruce, sau modelul deosebit cu nume și cruce. Cele romantice pot opta pentru charm-urile cu cerc, inimă (simplă sau cu nume, care să le aducă aminte de jumătatea lor), fulg de zăpadă, iar firile mai jucăușe, pentru charm-uri cu Funky Angel sau trifoi aducător de noroc.

Brățări pe șnur cu îngeraș sau cu diverse figurine sunt preferate de persoanele cu un stil casual sau sport. Sunt disponibile pe șnururi în 16 nuanțe diferite, iar charm-urile sunt diverse și potrivite pentru orice ocazie. Sărbătorește venirea primăverii cu o brățară cu charm buburuză, fii naționalistă cu charm-ul harta României, sau răspândește zâmbete și voie bună cu charm-ul smiley face. Dacă îți adori pisica, poartă brățara cu charm pisică, iar dacă ești sigură pe tine, poartă brățara cu charm coroană.

Cuplurile îndrăgostite sau proaspăt căsătorite își pot celebra dragostea cu brățări pe șnur cu charm-uri deosebite. Se poate alege modelul cu inimă (mare, mică sau dublă), cu inițiale sau cu nume și inimă, iar în cazul celor care au spus da, recomandăm să „imortalizeze' evenimentul cu o brățară cu charm infinity (semnul infinitului), cu inițiale și inimă, sau cu o căsuță cu un cuplu proaspăt căsătorit.

Și copiii pot crea amintiri speciale cu brățările Lovebird. Brățările pe lanț au charm-uri cu modele de jucării sau animale, iar cele pe șnur, charm-uri Mickey Mouse, fantoma veselă, buburuză, pisică sau forme geometrice simpatice. Acordă-i micuțului tău o primă lecție în păstrarea amintirilor și semnificația specială pe care bijuteriile le pot avea.

Bijuteriile Lovebird sunt făcute din materiale de cea mai bună calitate. Cele pe lanț sunt disponibile pe aur alb sau galben, în vreme ce charm-urile brățărilor pe șnur se pot comanda din aur alb sau galben, sau argint, în funcție de model și preferințe.

În plus, brățările Lovebird se pot personaliza, dobândind astfel o notă personală și fiind cu totul speciale pentru purtător. În funcție de posibilitate, pe charm se poate grava un nume dorit sau, în cazul celor micuțe, o inițială.

Intră pe site, la www.lovebird.ro, pentru a vizualiza brățările cu charm-uri deosebite, și alege-ți prima brățară pentru o primă amintire deosebită, pe care să o „porți' mereu cu tine. Pe lângă brățări, îți poți accesoriza ținutele de zi cu zi și cu alte bijuterii marca Lovebird: cercei, coliere, inele.

Optează pentru brățări care să transmită un mesaj, o stare de bine, să te reprezinte într-un mod unic! Alege brățări Lovebird pe lanț sau pe șnur și accesorizează cu succes orice look cu cele mai plăcute amintiri și sentimente!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete si Moda