(P) Descoperă cosmetica vegetală Yves Rocher

În calitate de botanist, cultivator, producător și distribuitor, Yves Rocher este unica marcă de produse cosmetice care controlează și coordonează toate etapele ciclului de viață al produselor sale, de la plantă până la acțiunea asupra pielii celor 30 de milioane de cliente ale sale.

În 1977, a fost creată Grădina Botanică din La Gacilly, un veritabil loc de conservare vegetală unde sunt colectate, studiate și protejate peste 1000 de specii de plante. Și, mai departe de La Gacilly, cercetătorii botanici Yves Rocher explorează permanent universul plantelor pe cinci continente pentru a descoperi noi secrete de frumusețe.

SURSELE BOTANICE

Natura a fost dintotdeauna ghidul Yves Rocher. Toate produsele au la bază extractele vegetale, iar cele 250 de ingrediente ce reprezintă cheia succesului mărcii provin din surse sustenabile ce respectă umanitatea și organismele vii.

Chiar de la început, dezvoltarea durabilă și protejarea biodiversității au fost cele mai importante valori ale mărcii. Fiind unica marcă de produse cosmetice care a ales să controleze toate aspectele activității sale, aceasta are capacitatea de a reduce impactul asupra mediului înconjurător în fiecare stadiu alciclului de viață al produselor.

SECRETUL COSMETICII VEGETALE

Extractele vegetale sunt înzestrate cu proprietăți extraordinare. Totuși, nu este suficient să le oferim pielii exact în forma în care le găsim. Cosmetica vegetală a pornit în căutarea formulei perfecte care să creeze legătura dintre plantă și piele. Aceste este rolul cercetării.

Integrarea proprietăților geniale ale plantelor sub forma ingredientelor active în cadrul formulelor exclusive ce pot fi asimilate de către piele este o artă. O artă pe care cosmetica vegetală a valorificat-o dintotdeauna și a îmbunătățit-o în mod constant, prin intermediul experților și Cercetătorilor Cosmétique Végétale®, care utilizează metode unice și specifice, de la plantă până la acțiunea asupra pielii.

Experți în botanică și etnobotanică, biologiști, cercetători științifici în domeniul plantelor, agricultori, creatori de formule, medici dermatologi, fiecare dintre aceștia cu propria expertiză.

În România, produsele Yves Rocher sunt comercializate în 37 de magazine și prin rețelele de vânzare prin corespondență și online, pe www.yves-rocher.ro

IUBIȚI FRUMUSEȚEA LA FEL DE MULT CA ȘI NATURA?

Fiți FRUMOASĂ ȘI RESPONSABILĂ  alături de Yves Rocher!

În perioada: 31 mai – 27 iunie 2016 vă invităm în magazinele Yves Rocher să participați la campania Frumoasă și Responsabilă'. Marca Yves Rocher se angajează să planteze un arbore pentru fiecare ruj cumpărat (dintr-o selecție de produse).

Participați astfel la susținerea Fundației Yves Rocher –  Institut de France, pentru a-și îndeplini angajamentul asumat  de a planta 100 de milioane de arbori, la nivel mondial, până în anul 2020.

®Marcă înregistrată de Yves Rocher în Franța

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete