(P) COPII SĂNĂTOȘI, PĂRINȚI FERICIȚI

Știți perioadele acelea când copiii noștri ba nu mănâncă, ba sunt extrem de palizi, ba nu vor nimic și fac mofturi chiar și la un pahar cu apă? Ei bine, dragă mămică, înarmează-te cu răbdare și cu un supliment alimentar pe măsură. Pentru că o să ai nevoie. Perioadele lor de creștere sunt ciclice și necesită atenția noastră mărită. 

Oase și dinți puternici pentru micii campioni

Un trup armonios are nevoie de echilibru… în toate. Activitățile fizice sunt aproape obligatorii pentru sănătatea întregului organism. Și pentru că ambiția se cultivă, o disciplină sportivă îl învață pe cel mic nu doar spiritul de echipă, ci și sacrificiul care însoțește gustul victoriei. Asta înseamnă că ați ajuns în perioada în care consumul energetic e mai ridicat. Organismul lor se resimte…și are nevoie de un necesar de nutrienți mai crescut, mai ales în tăvălugul vieții moderne când, dincolo de sport, pare că nu mai e timp pentru nimic făcut pe îndelete.

Iată de ce un aport alimentar corect și echilibrat este esențial și ar trebui asigurat în permanență.

Nu strică să ai în casă Doppelherz® aktiv Calciu + Magneziu + D3, formulă creată special pentru copii, ușor de administrat, având o consistență lichidă cu un minunat gust de portocale.

Această formulă ideală oferă organismului mineralele Calciu și Magneziu, oligoelementele Zinc și Mangan, precum și Vitaminele C și D3, asigurând astfel un aport optim de substanțe necesare menținerii sănătății și stării de bine. Pentru că întotdeauna sănătatea copiilor va fi prioritatea părinților.

Știi deja cât de important este Calciul în dezvoltarea armonioasă a copilului tău… Dacă nu, îți reamintim: este unul dintre cele mai cunoscute minerale și este prezent în cantitatea cea mai mare în corpul uman, fiind necesar pentru îndeplinirea unui număr mare de funcții în organism:

  • Joacă un rol important în coagularea sângelui, în activitatea musculară și nervoasă
  • Contribuie la apărarea împotriva inflamațiilor și alergiilor
  • Ajută la buna funcționare a inimii, plămânilor și rinichilor.

Ei bine, Calciul și Vitamina D sunt necesare pentru creșterea și dezvoltarea normală a oaselor la copii. De asemenea, Vitamina D contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, scutul lor cel de toate zilele… Și dacă vrei să fii mereu cu un pas înainte, încearcă combinația optimă care include Calciu, Magneziu, Zinc, Mangan și vitaminele esențiale: C și D3. 

Ajută-ți copilul să treacă cu brio prin toate etapele dezvoltării lui armonioase! Întărește-i sistemul imunitar printr-un aport echilibrat de Vitamina C, cunoscut ca adjuvant în cazul oboselii și extenuării. Aceste două flageluri ale societății moderne afectează nu doar adulții, ci și pe cei mici. Există, însă, un adversar redutabil al oboselii și extenuării: combinația Calciu cu Magneziu.

Pe lângă acest beneficiu adus sănătății psihice, Magneziul mai favorizează funcționarea normală a sistemelor nervos și muscular și ajută la menținerea sănătății oaselor și dinților. 

Doppelherz aktiv Calciu+Magneziu+D3 poate fi administrat celor mici începând cu vârsta de 3 ani. Copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani le este recomandată o doză de 10 ml zilnic, care se ia în timpul mesei principale. 

Între 12 și 18 ani, cantitatea se dublează. Astfel, adolescentul poate lua 20 ml zilnic, în două reprize a câte 10 ml fiecare, în timpul meselor principale. Vârsta de la care se poate administra produsul și dozele se pot modifica la recomandarea medicului. 

Doppelherz aktiv Calciu + Magneziu + D3 pentru copii este un produs care certifică fără îndoială calitatea germană a brandului Doppelherz. Nu doar pentru că eticheta respectă întocmai compoziția, ci și pentru că formula este ideală și îndrăgită de copii și adolescenți datorită gustului delicios.Așa cum sunt toate produsele destinate copiilor de la Doppelherz

Gama de produse Doppelherz® pentru copii oferă suplimente bogate în minerale şi vitamine, precum şi alţi nutrienţi necesari unei creşteri normale. De exemplu, Doppelherz aktiv Omega 3 + Vitamina A, D, E, C – capsule masticabile pentru copii constituie o parte importantă a unei diete sănătoase recomandată mai ales în perioada sezonului rece, când aportul de vitamine din alimentație scade.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial