(P) Cinci moduri prin care poți descoperi Antalya, dincolo de all inclusive

Recunoscută pentru serviciile impecabile, resorturile de lux și nenumăratele posibilități de petrecere a timpului liber, Antalya este favorita turiștilor cu copii, dar și a celor dornici de escapade romantice la malul Mediteranei.

Antalya

Și totuși, Antalya este o destinație mult mai interesantă decât se prezintă la prima vedere și pe care o poți descoperi în multe moduri distractive, unul dintre ele ar fi chiar să pornești într-un jeep-safari la apus.

Jeep-safari pe cărările Munților Taurus

Dacă ești un aventurier, te dai în vânt după distracție, dar în același timp vrei să o îmbini cu peisajele romantice, atunci poți explora superba Antalya într-o mașină de teren 4×4. Imaginează-ți doar cum ar fi să explorezi un tărâm sălbatic și să te plimbi pe cărările șerpuitoare flancate de pini parfumați sau de măslini, ori pe pantele care te conduc către poienițe…

La pas în orașul vechi, Kaleici

Un sejur în Antalya nu înseamnă doar modernitate și lux… Dacă te pasionează istoria, vei găsi aici o mulțime de situri arheologice interesante, orașe vechi care au rezistat timpului, dar și ruine ale unor temple, ori sanctuare închinate zeilor. Descoperă orașul istoric Kaleici la o plimbare pe străduțele înguste pietruite, pe lângă vechile ziduri de apărare ale orașului și admiră turnurile, minaretele, dar și pitorescul port înțesat de taverne.

Practică paragliding deasupra coastei aurii

Un mod foarte interesant prin care poți admira întreaga linie de coastă de la Marea Mediterană este practicând un sport relativ nou pentru turiștii europeni, paragliding. Vei putea 'zbura' deasupra superbelor plaje aurii circa 20 de minute, alături de un instructor cu ani de experiență în spate.

Aqua rafting în Manavgat

Nu trebuie să-ți faci griji dacă nu ai mai practicat niciodată rafting-ul, pentru că, în Antalya, un astfel de sport are reguli stricte, așa că vei fi însoțit de un conducător de grup. Poți practica acest sport cu barca sau canoe, cea din urmă este recomandată experimentaților și celor dornici de aventuri.

Sărituri de pe stânci

Cine spune că un sejur la all inclusive înseamnă doar mâncare și relaxare, ei bine, se înșală… Dacă îți plac provocările, încearcă săriturile de pe stânci în apele de cristal ale Antalyei. Te asigurăm că o astfel de experiență este de neuitat.

de Mădălina Isar

Sejur Antalya 

Hotel Kleopatra Ada 4*- de la 268 euro/persoană, 7 nopti de cazare cu all inclusive, transport cu avionul, transferuri, asistență turistică. Detalii pe www.christiantour.ro,  sau la telefon 021.270.00.99.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber